Egyéb kategória

5 dolog, amit ha éreztek a pasi mellett, Ő AZ IGAZI

Mit gondoltok, ti megtaláltátok már a Nagy Őt? Egyáltalán létezik? Ha éreztétek már a következőket a pasitok mellett, akkor gyanakodhattok, hogy igen. 

vous - 2016.10.22.
5 dolog, amit ha éreztek a pasi mellett, Ő AZ IGAZI

1. Pillangók

Igen, azok a bizonyos pillangók a gyomorban. Éreznetek kellett ilyet, hiszen ha nem, akkor nem lennétek a szerelmetekkel. Itt kezdődik a szerelem, itt indul be a folyamat. 

szerelem

A szerelem öl, butít és nyomorba dönt – akkor miért vágyunk rá mégis?

Nem vagyok romantikus lány, nem szeretnék szőke herceget, nem szeretnék naplementés tengerparti vacsorát, sem letérdelős lánykérést. Ennek ellenére mérhetetlenül hiszek a szerelemben. Hiszem, hogy szerelmesek többször lehetünk az életben, de az a bizonyos mindent elsöprő érzés csupán egyszer adatik meg. És ha megadatik, el is fog múlni.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

2. Idegesség

Három óra… Már itthon kellene lennie. A telefonja ki van kapcsolva. Lemerült? Áh, biztos, hogy nem. Lehet, hogy direkt kapcsolta ki? Nővel van? Tuti, hogy nővel van. Áh, nem. Úristen, lehet, hogy elütötte a villamos? Atyaég! Bárcsak nővel lenne! 

10 hosszú perccel később benyit az ajtón…

Szia, Cica! Lemerült ez a hülye telefon!

Abban a pillanatban eszetekbe jut, hogy már hetek óta rossz a telefonja aksija. Ez egy megtörtént eset – a szerk.

3. Magabiztosság

Egy jó párkapcsolatban a felek támogatják egymást. A lényeg, hogy a srác bízik bennünk, viseljünk bármit, készüljünk bármire. Ha éreztétek már azt a bizonyos „meg tudom csinálni” érzést, csak azért, mert a partneretek azt mondta… akkor örüljetek, már csak két pontra vagytok attól, hogy kimondjátok, ő a Nagy Ő!

Objektum doboz

4. Béke, nyugalom

Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy nagyon rossz nap után hazamentek, és ő már otthon van. Tudjátok, hogy jöhet bármi, most már minden rendben, csak azért, mert ő ott van. 

Objektum doboz

5. „Szükség van rám”

Hiába ő főz, és hiába pakol el néha utánatok, TI adjátok oda neki a ruhát, amit nem talál, és amikor véletlenül Ti főztök neki meglepetésvacsit, ami egyébként ehetetlen, ő mégis imádja. Neki szüksége van rátok, nektek szükségetek van rá… <3

Objektum doboz

Ajánlott cikkek