esküvői torta

Virágok, gyümölcsök és szalagok – összegyűjtöttük a legszebb magyar esküvői tortákat

Már jó párszor hangsúlyoztuk, hogy az esküvőn az egyik legfontosabb kiegészítő maga az esküvői torta. A tortának ugyanis nemcsak az a lényege, hogy megegyük, hanem az is, hogy passzoljon az esküvő témájához és a dekorációhoz, valamint az, hogy visszatükrözze az ifjú pár személyiségét. Körbenéztünk, milyen esküvői torták a legnépszerűbbek itthon! 

Azt már tudjuk, hogy az esküvői torták trendjében nincsenek határok: nagyon népszerűek mostanság a kristálytorták, de akadtak olyan halálfejes gót torták is, amiktől szinte sírva fakadtunk. De mi a helyzet itthon? A magyar párok is odafigyelnek arra, hogy az esküvői torta legyen az esküvő egyik legfontosabb dekoreleme is egyben? IGEN!

esküvő Balaton

A magyar menyasszonyok kedvenc helyszíne: álomesküvők a Balatonnál

Azt tudjuk, hogy a nagyvilágban számtalan helyszín közül válogathatnak a menyasszonyok, de mi a helyzet Magyarországon? Az biztos, hogy az egyik legkedveltebb helyszín a Balaton partja. Most össze is gyűjtöttem nektek pár olyan képet, melyek bizonyítják, hogy a magyar tenger gyakorlatilag tökéletes helyszín az esküvőre vagy az esküvői fotózáshoz.

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok.

Körbenéztem ugyanis az Instagramon, ahol az #esküvőitorta hashtagre kerestem rá, és olyan gyönyörű magyar esküvői tortákat találtam, hogy csak ámultam. A legnépszerűbbek talán a virágokkal, gyümölcsökkel és szalaggal díszítettek voltak. Összegyűjtöttem nektek azokat, amik szerintem egyenesen az „álomszép” kategóriába sorolhatóak.

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Nektek melyik a kedvencetek?