Egyéb kategória

Nevessetek velünk! Ilyen az ősz képzeletben és valóságban

Mindig nehéz búcsút venni a nyári hőségtől és a tóparti napozástól, de azért valljuk be, az ősznek is megvannak a maga szépségei. Legalábbis én mindig hatalmas optimizmussal vágok neki az évszaknak, de ahogy az lenni szokott, általában semmi sem alakul terv szerint...

vous - 2016.10.22.
Nevessetek velünk! Ilyen az ősz képzeletben és valóságban

1. Elképzelés: Nincs szebb az őszi tájnál, és a színkavalkádban úszó faleveleknél, ez a látvány pedig teljesen feldobja a kedveteket.

Valóság: Nincs rosszabb az állandó esőnél, a színes falevelek pedig egyetlen szempillantás alatt a földre hullottak, de amúgy se láttatok belőlük túl sokat, hiszen kinek van kedve esőben sétálgatni?

Objektum doboz

2. Elképzelés: Idén tényleg mindenkinek megmutatjátok, hogy mekkora tökfaragó tehetségek vagytok, és olyan mintákat varázsoltok a zöldségre, hogy attól még a gyakorlott művészek is csak pislogni fognak.

Valóság: Fél óra bénázás után inkább hagyjátok az egészet, és megelégszetek egy hétköznapi mosolygós fejjel is.

Objektum doboz

3. Elképzelés: Eljött az őszi divat ideje! A magas sarkú bokacsizmák, kötött pulóverek és szupermeleg sálak szezonja, amiknek köszönhetően azonnal úgy néztek ki, mintha a kifutóról sétáltatok volna le.

Valóság: Mire beköszönt a délután, már folyik rólatok a víz a meleg pulóverekben, mert persze kint meg lehet fagyni, a buszokon pedig szaunákat megszégyenítően megy a fűtés.

Objektum doboz

4. Elképzelés: November végétől már indul a visszaszámlálás, az őszt ugyanis leváltja az egyik legcsodálatosabb évszak.

Valóság: A tél nem sokban különbözik az ősztől, hiszen hó maximum egyszer-kétszer esik, esőből és mínuszokból viszont nem lesz hiány.

Objektum doboz

5. Elképzelés: Hurrá! Pumpkin spice latték mindenhol!

Valóság: Uhh, Pumpkin spice latték mindenhol

Objektum doboz

Ajánlott cikkek