Egyéb kategória

A helyzet irányítása kicsúszhat a kezünkből – a Nap belépett a Skorpió jegyébe

A mai nap, október 23-án a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Itt-tartózkodása alatt (november 22-ig) cél, hogy ne ragadjunk bele bizonyos gondolati sémákba, ne hagyjuk, hogy az előítéleteink vezessenek! Ne feledjük, a ki nem mondott dolgok éppoly fontosak, mint az elhangzottak!

vous - 2016.10.23.
A helyzet irányítása kicsúszhat a kezünkből – a Nap belépett a Skorpió jegyébe

A Skorpió jegyét uraló Plútó az átalakulás szimbóluma, amely átalakulás rendkívüli erőfeszítéseket követel meg. Legnagyobb kihívás benne, hogy a helyzet irányítása kicsúszik a kezünkből. A legnagyobb varázsa viszont, hogy az érzékelést elmélyítheti, a figyelmünk összpontosításával pedig régi, megoldatlan helyzeteken kerekedhetünk felül.

skorpió csillagjegy

A Skorpió jegy jellemzése – valóban félni kell a marásuktól?

Amikor mások már rég továbbléptek, a Skorpió még szenved. Felejteni nem tud. Amikor az adrenalin szétárad a testében, páratlan boldogság tölti el. Szélsőséges. Igen, és a marása is veszélyes. Lehet tőlük félni, lehet őket gyűlölni, de sose becsüljünk alá egy Skorpiót! Szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellettük.

A teljes cikket ide kattintva elolvashatjátok.

A kényelmetlen érzéseket, illetve bármi, ami nyugtalanságot kelt, visszavonulás helyett vizsgáljunk meg. Tudjuk meg, hogy mi táplálja a rossz érzést. Akarjunk a dolgok mélyére ásni, nyomozni, hogy saját rejtélyünkhöz közelebb kerülhessünk, hogy megértsük, miért nem vagyunk rendben önmagunkkal és a világgal.

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok IDE!

Ajánlott cikkek