Egyéb kategória

Még csak pár hónapos, de máris divatdiktátor ez a kisbaba

Legyen tavasz, nyár, ősz, tél van egy tüneményes kisbaba, aki mindig tudja, mit kell felvenni. Kinsley Raina az internet sztárja lett, de nemcsak azért, mert brutál édi, hanem azért is, mert már most fantasztikus stílusa van.

vous - 2016.10.24.
Még csak pár hónapos, de máris divatdiktátor ez a kisbaba

Én is Kinsley Raina követőinek táborát erősítem, ahogy megláttam az Instagramon terjedő képeit, egyből a rajongójává váltam. Néha tündéri ruhákban, de van, amikor menő fesztiválszerkókban mutatja magát és előfordul olyan is, hogy népi motívumos felsőt visel. Nem csoda, hogy a kislányra felfigyelt már divattervező cég is, hiszen tényleg tudja viselni ezeket a ruhakölteményeket, pont, mint Bora baba. Miután meghódította az internetet a kisfiú, akinek óriási haja van, itt az idő, hogy megismerjétek a következő cukiságot. 

Objektum doboz

Kinsley anyukája már a bemutatkozásban leírta, hogy bárki, aki negatív kommentet ír a képek alá, azt törli. Persze így is voltak, akik megjegyezték, hogy bár az interneten imádja a stílusos babákat, fennáll a veszély, hogy ilyen rosszakarókat is kifog az ember.

Sokak szerint nem helyes feltenni ilyen képeket kislányokról, hiszen a pedofiloknak lehetőségük van őket figyelemmel kísérni. Nekem az a véleményem, hogy ma már sajnos rengeteg helyen ki vannak téve ilyen veszélynek a gyerekek. Kinsley anyukája büszke a lányára, és a több mint 340 ezer követő is imádja, a képeket pont emiatt nem kellene leszedni. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Mit gondoltok?

Címkék: #baba #divat #Instagram
Ajánlott cikkek