Egyéb kategória

Kapaszkodjatok meg: a borotvált frizura nemcsak praktikus, hanem szexi is!

Egy új hajtrendre lettünk figyelmesek az egyik legismertebb közösségi portálon, és természetesen nem mehetünk el szó nélkül mellette. Tény, hogy a rövid haj mostanság a reneszánszát éli, na de hallottatok már a letúrt vagy leborotvált frizkóról? És esetleg be mernétek vállalni? Mutatjuk, mit is kell elképzelnetek ezalatt!

vous - 2016.10.24.
Kapaszkodjatok meg: a borotvált frizura nemcsak praktikus, hanem szexi is!

Igaz, hogy már javában tart az ősz, de emlékezzetek vissza azokra a forró nyári hónapokra. A nagy hőségben két dolgot biztosan nehezen viselünk el: a sok ruhát és a hosszú hajat. Ha „sorstársaim” vagytok, és a frizurátok eltakarja a nyakatokat, tudjátok, milyen az, amikor csak bosszúságot jelentenek a méretes tincsek.

hófeherke disney haj

A Disney-hercegnők fodrásznál jártak: rövid hajat vágattak

Már régóta kering a levegőben, hogy a rövid haj mennyire menő és a városi legendákkal ellentétben igenis nőies. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Disney-hercegnők is elmentek a fodrászhoz és levágatták hosszú sérójukat!

A teljes cikket itt találjátok!

De vajon elfajulhat az ügy odáig, hogy leborotváljuk az egész hajkoronánkat? Nos, én nem vagyok ennyire bevállalós, de ha köztetek akad ilyen bátor vállalkozó, akkor számukra a következő fotók remek inspirációt jelenthetnek. 

A leborotvált frizura valóban a férfiakra jellemző, viszont igenis jól tud állni egy nőnek is, így sokkal határozottabb és karateresebb lehet az arc területe.

Akkor is érdemes végignéznetek a képeket, ha álmotokban sem kérnétek ilyen vágást a fodrászotoktól, mert igenis lehet szép valaki úgy is, hogy leborotváltatja a haját.

1. Sarah Simone

Sarah énekes, dalszerző, valamint DJ, de persze gyakran áll kamera elé is, és a haja nem csak a hossza miatt extrém, ugyanis gyakran váltogatja a színét is.

Objektum doboz

2. Ana (Kiva) Rosescu

Ana egy romániai lány, aki Németországban egyengeti modellkarrierjét.

Objektum doboz

3. Ruth Bell

Ha Ruth ismerős nektek, az nem véletlen, számos ismert márka és magazin arca volt már.

Objektum doboz

4. Inga Klaassen

A német modellt, Ingát nemcsak a rövid haja, hanem a világos szemöldöke és a szeplői is különlegessé teszik.

Objektum doboz

5. Grace Bol

A szudáni modell, Grace szerepelt a Nars és Sephora kozmetikai termékek hirdetési kampányában, és feltűnt a német Vogue címlapján is.

Objektum doboz

+1. Amber Rose

A sztárvilágban mostanság az amerikai hírességet, Amber Rose-t lehet hasonló frizurával látni. 

Objektum doboz

Nos, akad köztetek olyan bátor, aki bevállalja? Várjuk a képeket!

Ajánlott cikkek