Egyéb kategória

Színkavalkád az őszben, avagy a szukkulens az új frizuratrend

Hallottatok már a szukkulens növényekről? Más néven pozsgásokként emlegetik őket, és az a legnagyobb jellemzőjük, hogy nagyon jól bírják a szárazságot. Ide tartoznak például a kövirózsák és a kaktuszok is, ezek a különleges növények pedig megihlették a fodrászokat is, akik most előálltak a szukkulens trenddel!

vous - 2016.10.25.
Színkavalkád az őszben, avagy a szukkulens az új frizuratrend

Biztosan ti is láttatok már ismerősök kertjében afféle szukkulens mixet, ami tele volt kaktuszokkal, kövirózsákkal és másféle pozsgásokkal. A növények színkavalkádja pedig most már nemcsak az udvart díszítheti, vagy esetleg a körmötöket, hanem a frizurátokat is! Noha alapból a kaktuszról automatikusan a zöld jut eszünkbe, ez a hajszín több árnyalatból áll össze: a lila, piros és sárga is helyet kap a frizkópalettán.

hajszin-frizura-trend-csokis-malyva

Az évszak legédesebb hajtrendje: a csokis mályva

Nem, a csokis mályva nem egy fincsi desszert, bár ha valaki feltalálja, szívesen megkóstolom elsőként! Ezúttal az elnevezést azonban egy vadiúj hajszín kapta meg, amit idén ősszel garantáltan imádni fogtok.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ha esetleg ti is beneveznétek a színes frizurára, egyet érdemes megjegyeznetek! Ahogy a többi feltűnő árnyalatnál, úgy itt is nagyon kell figyelnetek arra, hogy megfelelő sampont válasszatok, és inkább hideg vízzel mossátok a hajvégeket.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek