Egyéb kategória

Játékos délutánok: ilyen vidám egy pingvingondozó élete

Az állatkerti gondozók ugyan nem kerülnek túl gyakran a reflektorfénybe, de valószínűleg kárpótolja őket az, hogy rengeteg időt tölthetnek a legaranyosabb lakók társaságában. Tökéletes példa erre Kat Dixon, aki a Sea Life London Aquariumban dolgozik, és övé az a szuper feladat, hogy a pingvineket gondozza!

vous - 2016.10.25.
Játékos délutánok: ilyen vidám egy pingvingondozó élete

A The Telegraph készített egy videót annak a fiatal lánynak a napjáról, aki órákat tölthet a világ legédesebb állatainak társaságában. Kat feladata lényegében annyi, hogy odafigyeljen a pingvinek boldogságára, és igen; ez együtt jár azzal, hogy játszhat is velük! A lakók nagyon szeretnek mókázni, így amikor az akváriumot takarítják, még a seprűkkel is játszadozni kezdenek.

Forrás:
pixabay.com

„Mindegyiknek megvan a saját személyisége – már az alapján meg tudom őket különböztetni egymástól, hogyan viselkednek.”

Egyszer még egy szülinapi partit is tartott nekik a lány, amiről persze nem hiányozhatott egy hatalmas, halakkal töltött torta, sőt, még buborékfújó gépet is szereztek. Csak én gondolom úgy, vagy ez tényleg a világ egyik legjobb partijának hangzik? Az alábbi videóban ti is belekukkanthattok a lány munkájába, a legjobb pedig, hogy panorámafelvétel, így egyetlen kattintással 360 fokban elforgathatjátok a képet!

Objektum doboz

Na, ki cserélne szívesen melót ezzel a lánnyal?

Ajánlott cikkek