Egyéb kategória

„Ez nem az évszázad bűncselekménye!” – egy lány élőben közvetítette, ahogy zaklatják

Sokszor a problémák feldolgozásának az a legjobb módja, ha megosztjátok valakivel, vagy kiírjátok a közösségi oldalra. Ilyenkor segít az empátia, a megértés, főleg az, ha tudjuk, mások is kerültek már ilyen helyzetben. Így gondolta ezt az a lány is, aki élőben közvetítette, ahogy egy férfi zaklatja a repülőgépen.

vous - 2016.10.25.
„Ez nem az évszázad bűncselekménye!” – egy lány élőben közvetítette, ahogy zaklatják

Ariana Lenarsky egy repülőn utazott, amikor egy ismeretlen férfi zaklatta. A lány annyira talpraesett volt, hogy az esetet élőben közvetítette a Twitteren. Ahogy történtek az események, úgy jöttek az újabb tweetek. 

Az ismeretlen férfi simogatni kezdte Ariana vádliját. 

Objektum doboz

Mikor Ariana szólt a légiutaskísérőknek, már tudták, hogy kiről van szó, ugyanis a férfi ugyanazon a gépen megpróbált megcsókolni egy másik nőt. A esetet jelentették a kapitánynak, aki értesítette a hatóságokat, akik azt ígérték, ha landol a gép, ott lesznek. A probléma csak az volt, hogy a másik nő nem szeretett volna feljelentést tenni, ellenben Arianával. A rendőrök azt mondták, ha jogi lépéseket szeretne tenni az ügyben, vissza kell repülnie Austinba. Ariana ezt nem szerette volna.

tornaszlanyok-elete2

Testképzavar, anorexia és zaklatás: a tornászlányok élete keményebb, mint hinnétek

Az élsport a spártai szabályok és az állandó teljesítménykényszer mellett arról is szól, hogy az ember teste az állandó figyelem középpontjában áll: sportorvosok és edzők figyelik árgus szemekkel a kalóriabevitelt, a csontsűrűséget, a tápanyagszintet, az izomtömeget, a zsírréteget. 

A cikk folytatása ITT következik!

A rendőrség elbeszélgetett a férfival, majd közölték a lánnyal, hogy

…ugyan, ez nem az évszázad bűncselekménye…

Bár a lány először nem akarta kiposztolni a férfiról készített képet, ennek hatására mégis megtette. 

Objektum doboz

FELHÁBORÍTÓ!

Ajánlott cikkek