Egyéb kategória

Ezért dagadnak be a lábaitok a nap végére

Gyakran előfordul, hogy a nap végére úgy érezhetitek, a lábaitok nagyon megdagadtak, ez pedig sokszor fájdalommal is járhat. De nem kell aggódni, a legtöbb esetben egészen hétköznapi okai lehetnek a jelenségnek, melyeket akár el is kerülhettek.

vous - 2016.10.26.
Ezért dagadnak be a lábaitok a nap végére

1. Egész nap talpon

Talán fel sem tűnik, ha egész nap talpon vagytok, de a lábaitok bizony nagyon megsínylik azt, ha nem pihentetitek őket néha. Persze alvás közben eltűnik majd a duzzanat, de hogy elkerüljétek a napközbeni bedagadást, üljetek le időközönként és emeljétek magasba a lábaitokat, hogy segítsétek az egészséges vérkeringést.

2. Szűk cipő

Imádjátok az apró balerinacipőket és a szűk pántos szandálokat? Nos, akkor talán ismeritek az érzést, amikor este alig bírjátok levenni őket. A túl szűk cipő ugyanis szintén lábdagadáshoz vezethet, mert nem hagyja rendesen működni a véráramlást.

A cikk itt még nem ért véget! A többi lehetséges magyarázatért kattintsatok IDE!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek