Egyéb kategória

A nap fotója: kislányt szondáztat a rendőrség

Egy kőkemény bűnügyről számolhatok be nektek. Egy ámokfutó kislányt fogott el az angol rendőrség. Még jó, hogy lekapcsolták, a vére tejszintje az egekben volt. 

vous - 2016.10.27.
A nap fotója: kislányt szondáztat a rendőrség

Elég aranyos dolog történt Runcorn utcáján. A rendőrség egy műszakival nem rendelkező autó ügyében intézkedett, de fogalmuk sem volt, hogy egyenesen egy másik bűncselekmény kellős közepébe sétálnak. Szemtanúi voltak, ahogyan egy fiatalkorú nagy svunggal száguldozik rózsaszín hibridautóján.

1_igy_keszitsd_elo

Készítsétek fel az autótokat 7 lépésben a téli hidegre!

A tél közeledtével nem elég, ha a legtrendibb télikabátot beszerezzük. Ideje az autónkat is felkészíteni a mínuszokra.

Hogy hogyan fogjatok hozzá? Segítek! Egy szuper grafika segítségével 7 lépésben téliesíthetitek a négykerekűtöket.

Korábbi cikkünket ITT olvashatjátok!

A fiatalkorúval szülei is ott tartózkodtak a helyszínen, akikhez a tisztek odalépve megkérdezték (természetesen pusztán jófejkedésből):

ivott-e a gyermek.

A szülök belementek a játékba: „Igen, egy pár üveggel reggel!”  A rendőrök nem tehettek mást, megszondáztatták a kislányt, akiről kiderült, hogy a vére tejszintje jóval a megengedett értékhatár felett van. Egy szerencséje volt az apróságnak:  „A többi teszten átment, így szabadon távozhatott” – mondta a cheshire-i rendőrség szóvivője.

Objektum doboz

Az eszméletlen aranyos képet több,mint 15 ezren lájkolták a Facebookon és mindenki odáig van, hogy milyen jó fejek voltak a rendőrtisztek. Szerintünk is. Arról nem is beszélve, hogy mekkora élmény lehetett ez a kislánynak. 

Még több ilyen jó fej rendőrt követelünk!

Ajánlott cikkek