Egyéb kategória

Itt a Victoria’s Secret új, 3 millió dolláros melltartója

Ahogy azt már megszokhattuk, a Victoria's Secret divatbemutatóról idén sem hiányozhat a több millió dolláros Fantasy Bra, most pedig végre itt vannak az első fotók a csodamelltartóról. Ráadásul több titokról is lehullt a lepel: már azt is tudjuk, ki fogja viselni, és melyik városban rendezik meg a bemutatót!

vous - 2016.10.27.
Itt a Victoria’s Secret új, 3 millió dolláros melltartója

Szerdán végre több részletet is elárultak az idei Victoria's Secret bemutatóról, így már nem titok többé, hogy a gyönyörű Jasmine Tookes fog végigsétálni a kifutón a 3 millió dolláros melltartóban. A szexi darab több mint 9 ezer ékkőből áll, beleértve gyémántokat és smaragdokat is, ráadásul 700 órát dolgoztak rajta.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A modell tavaly kapta meg az angyal címet, ezért elég nagy dolognak számít, hogy máris felveheti a különleges darabot. Korábban olyan hírességek sétáltak végig benne a bemutatón, mint Miranda Kerr és Adriana Lima, Jasmine pedig elárulta, hogy nagyon izgatott emiatt. Ráadásul már az is kiderült, hol kerül sor a csillogó eseményre: idén ez december 5-én, Párizsban lesz megtartva!

Forrás:
pexels.com

Nektek hogy tetszik a melltartó?

Ajánlott cikkek