Egyéb kategória

Ne felejtsétek el, így kell átállítani az órát hétvégén

Mindegy, hogy épp március vagy október van, a közeledő óraátállítás kicsit mindig összezavarja az embereket. Most akkor előre vagy hátra kell állítani? Többet alszunk egy órával, vagy pont hogy kevesebbet? Mutatjuk, hogyan alakul ez a hétvégén!

vous - 2016.10.28.
Ne felejtsétek el, így kell átállítani az órát hétvégén

Az óraátállítást senki sem szereti, mert felborítja a bioritmusunkat, és ugyan ki az, aki szívesen sétál koromsötétben már délután 4-kor? A dolgot azonban nem lehet elkerülni, ezért fontos, hogy ne felejtsétek el: most hétvégén, vasárnap hajnali 3-ról 2-re kell átállítani az órát. A jó hír, hogy legalább ezen az éjszakán kicsivel többet pihenhettek!

ora-visszaszamlalas-ido

Erre kinek volt ideje?! – Feltalálták az órát, ami visszaszámol a halálunkig

Sok bizarr találmánnyal találkoztunk már – de azt hiszem, ti egyet fogtok érteni, hogy ez viszi a pálmát. Egy Los Angeles-i cég ugyanis piacra dobott egy órát, ami az átlag várható élettartam alapján visszaszámol a halálunk napjáig. Jó kis szülinapi ajándék, nem?

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Bár az elmúlt időszakban egyre többször röppent fel az infó, hogy lassan eltörölhetik az óraátállítást, ez egyelőre nem történt meg. Egy dolog viszont biztos: vasárnaptól tényleg belépünk a téli időszámításba!

Ajánlott cikkek