Egyéb kategória

Robbanószert találtak a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának lakásában

Múlt héten jelentette be a TEK egy sajtótájékoztatón, hogy elfogtak egy férfit, akit a Teréz körúti robbantással gyanúsítanak. Most újabb infók derültek ki az ügyről!

vous - 2016.10.28.
Robbanószert találtak a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjának lakásában

Szeptember 24-én egy férfi Budapesten, a Teréz körúton robbantott egy földszinti üzlethelyiségnél. Akkor két rendőr is súlyosan megsebesült, több autó megrongálódott, a lakások ablakai betörtek. Nem sokkal később egy kamerafelvételt adott ki a rendőrség, amin a feltételezett elkövető volt látható.

Múlt hét szerdán aztán a TEK-esek elfogták a robbantás gyanúsítottját, mellyel kapcsolatban sajtótájékoztatót is tartottak. Az MTI értesülései szerint azóta többször is vizsgálódtak Homokkomáromban, ahol a férfi egy helyi pincében lakott március óta. A kutatások során robbanóanyagokat találtak nála, ebből valamennyit a közelben fel is robbantottak a szakértők.

A gyanúsított szomszédja azt nyilatkozta, hogy a férfi nem nagyon beszélt senkivel, és azt állította magáról, hogy repülőgép-szerelő, de mivel ezzel nem tud elhelyezkedni, kamionozni akar.

Ajánlott cikkek