Egyéb kategória

Adele őszinte vallomása: a depresszió miatt nem mer újra gyereket vállalni

Az egyik dolog, amiért annyira imádjuk Adele-t, hogy mindig őszintén mesél az életéről, és ezt a dalaiban sem fél kimutatni. Most sem volt ez másképp, az énekesnő ugyanis egy interjúban először árulta el, milyen komoly depresszióval küzdött meg néhány éve.

vous - 2016.11.02.
Adele őszinte vallomása: a depresszió miatt nem mer újra gyereket vállalni

Az énekesnő eddig is szívesen énekelt szerelmi életéről, nem titkolózott a rajongók előtt, és akkor sem rejtette el véleményét, amikor Beyoncéról kérdezték. Ezek után nem csoda, hogy amikor a Vanity Fair készített vele interjút, őszintén elmesélte, hogy fia születése után komoly depresszióba zuhant, és nagyon nehezen jött ki belőle.

Alkalmatlannak éreztem magam; úgy éreztem, mintha életem legrosszabb döntését hoztam volna meg… [És ez] különböző formákban jött elő.

Az énekesnő persze hozzátette, hogy ettől még imádja a kisfiát, akkor is nagyon szerette, de szüksége volt egy kis időre Angelo nélkül. Ekkortájt jött rá, hogy több barátja is hasonlóan érez, de senki sem mert beszélni erről, mert rossz anyának érezték magukat. Szerinte viszont nincs azzal baj, ha néha adunk egy kis időt saját magunknak is. Amikor az interjún megkérdezték tőle, hogy terveznek-e második gyereket, Adele elárulta, hogy nem mer belevágni a dologba.

Túlságosan félek. Annyira szörnyű volt a szülés utáni depresszióm, hogy az megrémített.

Szerencsére az, hogy mert beszélni erről az állapotról, segített neki leküzdeni a depressziót, és mára teljesen jól van. Kisfiát pedig annyira imádja, hogy a koncertekre is magával viszi, ha pedig épp nem tud ott lenni vele, amikor aludni készül, kényelmetlenül érzi magát.

adele-koncert-konfetti

Azta! Így köszöntötte férje Adele-t a házassági évfordulójukon

Adele és férje, Simon Konecki 2011-ben házasodott össze, azaz idén ünneplik az első kerek, 5. házassági évfordulójukat. A férj pedig igazán kitett magáért, Adele-t koncertje közben érte a meglepetés.

Hogy mi volt az a meglepetés, ide kattintva megtudhatjátok!

Ajánlott cikkek