Egyéb kategória

Az igen! Melltartóból készített térdvédőt kislányának az édesapa

Ismeritek az öntapadós melltartót, ugye? Ami sok olyan helyzetben életmentő, amikor mondjuk a ruha miatt nem viselhetjük a hagyományos verziót. De eszetekbe jutott már térdvédőként is használni? Nos, egy apukának igen.

vous - 2016.11.02.
Az igen! Melltartóból készített térdvédőt kislányának az édesapa

Egy tajvani apuka azzal érdemelte ki magának a napokban a „zseni” jelzőt, hogy melltartóból készített térdvédőt az épp járni tanuló gyermekének. A 30 éves férfi nem egymaga találta ki ezt a „fantasztikus” ötletet, csupán észrevette, hogy lánya előhúzott valahonnan egy öntapadós melltartót. Az pont ott hevert a kicsi lábainál, így kapva-kapott az alkalmon. Úgy gondolta, úgyis most teszi meg az első lépéseit a pici, megkönnyíti neki ezt a folyamatot, és megóvja attól a fájdalomtól, amit az eséssel szenvedhet el. 

Objektum doboz

Az anyuka a ház felső szintjén tartózkodott ezidő alatt, az apa egyedül vigyázott 11 hónapos kislányára. A nő elmondta, amikor lejött az emeletről és meglátta, mit művelt a férje,

egyáltalán nem volt dühös, jót nevetett az egészen.

Hozzátette: a párja fantáziadús ember, ráadásul emellett remek édesapa, és a jövőben is nyugodt szívvel bízza majd rá a közös gyermekük felügyeletét – írja a Daily Mail.

Ajánlott cikkek