Egyéb kategória

Az esküvői fotósok titka: ebből tudják rögtön, hogy melyik házasság állja ki az idő próbáját

Furcsa, de igaz: a legtöbb esetben a fotósok már a Nagy Napon tudják, hogy a pár együtt marad-e, vagy válás lesz a történet vége.

vous - 2016.11.02.
Az esküvői fotósok titka: ebből tudják rögtön, hogy melyik házasság állja ki az idő próbáját

A Nagy Nap előtt…

Az első egyeztetések, találkozások alkalmával abszolút fel lehet mérni, hogy mennyire törődnek egymással a felek: ahogy beszélnek, amilyen stílusban kommunikálnak egymással és persze a fotóssal, az sokat elárul. A kedves gesztusokról, a testbeszédről nem is beszélve!

menyasszony

Egy magyar menyasszony meglepetésvideóján ámul az internet

Esküvőre készülni mindig nagyon izgalmas. Kiválasztani a helyszínt, a ruhát, a dekorációt stb. Azonban ez a magyar menyasszony még egy hatalmas meglepetéssel is készült férjének az esküvőre, ráadásul egy éven keresztül…

Cikkünk folytatása ITT jön!

Ahogy a családtagok, vendégek viselkednek

Ha nem szimpatikus egymásnak a két család, vagy az egyik szülő ellenzi a frigyet, az teljesen rányomja a bélyegét az egész napra. Ilyenkor tapintható a feszültség és rossz hangulat, ami nem jelent sok jót a jövőre nézve sem…

A cikk itt még nem ért véget! Ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, kattintsatok ide

Forrás:
pexels.com
Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek