Egyéb kategória

Gyűrűvivő helyett gyűrűmackó: ilyen esküvőt még nem láttatok!

Egy esküvő azon ritka alkalmak közé tartozik, amit mindenki szeretne felejthetetlenné varázsolni. Így volt ezzel az a pár is, akik a nagy napon gyűrűvivő helyett egy egészen más dologgal álltak elő!

vous - 2016.11.02.
Gyűrűvivő helyett gyűrűmackó: ilyen esküvőt még nem láttatok!

Emlékeztek még az Így jártam anyátokkal utolsó évadára, amiben Barney időnként elhintette Robinnak, hogy majd egy gyűrűmackó sétál az oltárhoz az esküvőjükön? A lány persze nem repesett az ötlettől, és az utolsó pillanatig ellenezte, amikor azonban a cuki mackó megjelent a sorok között, nagyon örült a dolognak. Egy orosz párnak is megfordult a fejében az elképzelés, és most meg is valósították, csak egy sokkal nagyobb medve szereplésével!

eskuvoi-torta-magyar

Virágok, gyümölcsök és szalagok – összegyűjtöttük a legszebb magyar esküvői tortákat

Már jó párszor hangsúlyoztuk, hogy az esküvőn az egyik legfontosabb kiegészítő maga az esküvői torta. A tortának ugyanis nemcsak az a lényege, hogy megegyük, hanem az is, hogy passzoljon az esküvő témájához és a dekorációhoz, valamint az, hogy visszatükrözze az ifjú pár személyiségét. Körbenéztünk, milyen esküvői torták a legnépszerűbbek itthon! 

A cikk folytatását itt találjátok!

Denis és Nelya gyűrűvivő helyett választották a 130 kilós medvét, Stepant, aki még ki is öltözött a ceremóniára, és egy fekete nyakkendőben érkezett meg. Az állat nagyon barátságos volt, hagyta, hogy megöleljék, és még néhány fotót is tudott vele készíteni a pár.

Objektum doboz

Stepant egyébként 3 hónapos korában találták meg gondozói az erdőben, és rögtön örökbe is fogadták, azóta pedig igazi családtagként tekintenek rá. A mackó még májusban lett híres, miután megjelent róla egy fotósorozat, ezeket a képeket elnézve pedig még az is lehet, hogy hamarosan esküvői karriert fog befutni!

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti mit szóltok a nem mindennapi ötlethez?

Ajánlott cikkek