Egyéb kategória

Megdöbbentő: előtte-utána fotók emberekről, akik letették az alkoholt

Mint bizonyára tudjátok, száraz november van. Ez egy szuper kezdeményezés a Kék Pont Alapítványtól, hogy az emberek kevesebb alkoholt fogyasszanak. A kihívás legfőbb célja, a „kreatív mentál-fitnesz az élethosszon át tartó örömért, a magasabb életminőségért és a generációkon átívelő jó hírnévért!” Egyébként tudjátok, hogy mi mindent tesz a testetekkel az alkohol?

vous - 2016.11.02.
Megdöbbentő: előtte-utána fotók emberekről, akik letették az alkoholt

Azzal biztosan nem árulok el újdonságot, hogy a túlzott alkoholfogyasztás nem egészséges, és akkor még finoman fogalmaztam. Az életben az a legjobb, ha mindenben próbálunk mértéket tartani, az alkohol fogyasztására ez pedig hatványozottan igaz. A sok alkohol magas vérnyomást okoz, ami növeli a szívroham és stroke kockázatát. Arról ne is beszéljünk, hogy csakúgy, mint a dohányzás öregíti a bőrt, és persze ott van az a sok kalória, amit egy-egy pohárral elfogyasztunk.

Azonban ne legyünk álszentek, bulik alkalmával biztosan lecsúszik pár pohárkával. Ezzel egyébként nincs is semmi probléma, gond akkor van, ha az ivás rendszeressé válik, esetleg függtök is az alkoholtól. A Kék Pont Alapítvány egy szuper kezdeményezéssl rukkolt elő, melynek célja, hogy az emberek kevesebb alkoholt fogyasszanak. Az esemény neve Száraz November, és bárki csatlakozhat a kihíváshoz, csupán annyit kell tennie, hogy november hónapban egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. (Na, meg amúgy is igyekezzünk csökkenteni az ivászatot.)

fehérbor alkohol pohár

2 hónapja nem ittam alkoholt – elárulom, mi történt velem

Nyári meccsnézés a rekkenő hőségben. Kellemes baráti vacsora a szabad ég alatt. Őrületes buli a kedvenc együttesed koncertjén. Vizsgaidőszak utáni lazítás. Kemény melós nap utáni lazítás. Ünnepek. Szülinapok. Névnapok. Halloween, új munkát kaptam, felmondtam, előléptettek, összejöttünk, összeköltöztünk, eljegyeztek, szakítottunk. Péntek este. Csütörtök este. Hétfő este.

A cikk folytatásáért kattintsatok IDE!

Hogy még inkább arra buzdítsalak bennetek, hogy csökkentsétek az alkoholfogyasztást, mutatok valamit. Amikor egy aktív alkoholfogyasztó feladja az ivást, elképesztő változás figyelhető meg a küllemén. Azon kívül, hogy látványos fogyás is bekövetkezhet, szinte egy teljesen új ember születik. A Bored Panda összeállítása egészen rendkívüli.

17 hónapja józan

Forrás:
reddit.com

1 éve józan

Forrás:
reddit.com

8 és fél hónapja józan

Forrás:
reddit.com

6 hónapja józan

Forrás:
reddit.com

Másfél éve józan

Forrás:
reddit.com

2 éve józan

Forrás:
reddit.com

300 napja józan

Forrás:
reddit.com

Ugye, megéri letenni az alkoholt?!

Ajánlott cikkek