Egyéb kategória

Durva! Ezt történik a testetekkel, ha mindennap isztok kólát

Egy függőségem van, a kóla. Nem a hagyományos, hanem a nullkalóriás, és bár tudom, hogy attól, mert kevesebb benne a kalória még nem lesz egészségesebb, de akkor is szeretem. Azonban lehet, leállok vele. Egy amerikai férfi ugyanis bevállalta, hogy egy hónapon keresztül napi 10 doboz kólát megiszik. Íme, az eredmény!

vous - 2016.11.03.
Durva! Ezt történik a testetekkel, ha mindennap isztok kólát

Azt azért tisztázzuk, hogy napi tíz, 10, T Í Z doboz kóla rengeteg, és egyáltalán nem normális, hogy valaki ilyen mennyiségű kólát öntsön magába. Az 52 éves amerikai férfi, George egy erős fizikumú férfi volt, egészséges, és a paleo-diétát követte, mégis vállalta, hogy egy hónapon keresztül csak kólát iszik. A kísérletet videonapló formájában dokumentálta, amiről az Indy 100 számolt be.

Objektum doboz

Egy hónap elteltével George kicsivel több mint 10 kilót hízott, és beszámolt a cukorsokk káros hatásairól is. Pár nap után már sóvárgott a kóla és a cukor után, sőt már az övét sem tudta becsatolni. 

Csak azt tudom mondani, hogy az emberek sürgősen gondolkozzanak el azon, mennyi cukrot is esznek. Mindenkinek tisztában kell lennie a cukor káros hatásaival. Nemcsak a gyerekektől kellene tiltani, a felnőtt embereknek sem volna szabad cukrot fogyasztani.

– mondta George.

soft-drinks-981456_960_720

Itt az igazság pillanata: ezt teszi velünk a diétás kóla

Elérkezett a diéta első napja? Be is tartjuk szorgalmasan, egészséges kaják, majd az ebédhez megiszunk egy diétás kólát, mondván, ennyi belefér. És nincs benne cukor! Az valóban nincs, de mi lesz ez egészségünkkel? Jöjjön hát a igazság a light kóláról!

A cik folytatása ITT jön!

A videó nagyon gyorsan terjedt a neten, így a Coca-Cola szóvivője is nyilatkozott az ügyben: 

Az emberek már 129 éve fogyasztják a Coca-Colát. Csakúgy, mint más üdítő, a kiegyensúlyozott étrend részeként biztonságosan fogyasztható. Igyekszünk a fogyasztók igényeit teljes mértékben kielégíteni. Van alacsonyabb cukortartalmú, zéró kalóriás, valamint koffeinmentes termékünk is.

Azt továbbra is tartsátok szem előtt, hogy George extrém mennyiségben fogyasztott cukrot, a napi 10 doboz kóla egyáltalán nem oké. Törekedjetek a kiegyensúlyozott étrendre, amibe olykor-olykor belefér egy doboz kóla.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.