Egyéb kategória

A világ legidősebb asszonya elárulta, milyen ételt eszik minden nap

A világ legidősebb embere novemberben lesz 117 éves. Most elárulta, melyik az az étel, amiből minden egyes nap eszik. Ki tudja, talán rábukkant arra, mi a hosszú élet titka?

vous - 2016.11.03.
A világ legidősebb asszonya elárulta, milyen ételt eszik minden nap

Emma Morano Olaszországban született 1899-ben, jelenleg 116 éves – írja a Huffington Post. Hivatalosan is ő a világ legöregebb embere. De vajon miben rejlik a titka? Hogy élhet valaki ilyen hosszú ideig? A választ talán az étkezési szokásaiban kell keresnünk.

Két tojást eszem egy nap, ennyi.

De talán nem is az a legérdekesebb, hogy mit eszik, hanem az, hogyan. A két tojást ugyanis minden nap nyersen fogyasztja. Évtizedek óta így eszi, ugyanis egyszer egy orvos azt mondta, ez segíthet a vérszegénységén.

105 éves néni

Kapaszkodjatok meg: ez a 105 éves néni egy tetkós tűzoltót kért a szülinapjára

A szülinapunkon bármi megtörténhet. Mikor elfújjuk a gyertyát a tortán, akkor kívánunk – s van, hogy a kívánságok tényleg teljesülnek. Még akkor is, ha egy nagydarab, kitetovált tűzoltót kértünk ajándékba…

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Azonban azt mondja, hosszú életét annak is köszönheti, hogy nem uralkodik felette senki. A néni ugyanis azóta szingli, mióta elvált férjétől az 1930-as évek végén. Tehát akkor mi a hosszú élet titka a néni szerint?

Nap 2 nyers tojás + szingliség = hosszú élet

Objektum doboz

Ajánlott cikkek