Egyéb kategória

Ő az új Cara Delevingne? A szemöldöke még az övénél is vastagabb

Tinédzsernek lenni nehéz. A suliban a diákok klikkesednek, és aki egy kicsit is más, azt a tinik kegyetlenül kigúnyolják, kiközösítik. De gondolnátok, hogy egy híres modellt is cikiztek a külseje miatt? Ráadásul pont amiatt csúfolták, ami végül híressé tette őt...

vous - 2016.11.03.
Ő az új Cara Delevingne? A szemöldöke még az övénél is vastagabb

A 17 éves Natalia Castellart régen sokat gúnyolták dús szemöldöke miatt. A W Magazine-nak elmondta, nagyon sokat bántották miatta, ezért elhatározta, hogy leborotválja. Azonban – hála az anyukájának – ez sosem történt meg. Épp mikor hozzálátott volna, az édesanyja félbeszakította. Aztán mikor a dús szemöldök kezdett bejönni a divatba, egyre magabiztosabb lett.

ecset smink makeup

7 szemöldökgyilkos módszer, amit azonnal felejtsetek el

Ha nőként van problémánk a sminkeléssel, akkor a füstös szemek után a második legnehezebb dolog valószínűleg a tökéletes, vagy inkább csak archoz illő szemöldök elkészítése. Most ebben fogunk nektek segíteni!

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Aztán később már teljesen elfogadta magát. Nemcsak azért, mert ez a trend, hanem azért, mert rájött, hog ez teszi őt különlegessé. Sőt, különleges szemöldökének köszönheti a hírnevét is.

Most már nem érdekel, hogy trend marad-e vagy sem, szeretem a szemöldökömet. Ezek különböztetnek meg a többi modelltől. A védjegyem lett, és azt kívánom, bárcsak hamarabb elfogadtam volna őket.

Nézzétek csak, milyen gyönyörű: 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek