Egyéb kategória

Íme egy sírva röhögős lánykérés, ami csak 10 próbálkozás után jött össze

A lánykérésnek rendkívül sok változatát láthattuk, és szinte lehetetlen kiválasztani a kedvencünket. A pár számára ez egy felejthetetlen pillanat, főleg akkor, ha tényleg különleges módon történik. Mint ahogy a most következő történetben is, bár itt a férjjelölt kicsit túltolta a dolgot.

vous - 2016.11.04.
Íme egy sírva röhögős lánykérés, ami csak 10 próbálkozás után jött össze

Sok pasi talál ki kreatív módokat arra, hogy megkérje szíve választottjának a kezét. Láttunk már olyat, aki társasjátékot használt, de azt a srácot is nagyon szerettük, aki táncban tette fel a kérdést. A most következő sztori főszereplője azonban egy annyira különleges módot választott, hogy nem is tudjuk, sírjunk vagy nevessünk-e. A pasi zseniális ötlete az volt, hogy egy fogorvosi műszerrel kipeckeli a száját, így teszi fel a kérdést, a szerelmének ki kell találnia, mit mond. A jelenet pedig egyszerre nagyon vicces, és valljuk be, kicsit kínos is.

A nőnek többszöri próbálkozásra sikerült végül kimondania a kérdést, majd meg is hatódott. Persze szóhoz sem jutott, ám mikor sikerült újra megszólalnia, a válasz egyértelmű volt:

Objektum doboz

Ezek után várjuk a friss híreket róluk, biztos az esküvő is rendhagyó lesz.

Ajánlott cikkek