Egyéb kategória

Szörnyű hír: Michael Bublé kisfia súlyos beteg

Sajnos péntek reggel már több helyen megjelent a sajtóban, hogy Michael Bublé kisfia súlyos beteg. Az énekes megerősítette a szörnyű hírt. 

vous - 2016.11.04.
Szörnyű hír: Michael Bublé kisfia súlyos beteg

Borzasztó hírt kapott Michael Bublé és családja. Az orvosok daganatos betegséget diagnosztizáltak 3 éves kisfiánál, Noah-nál. A kisfiú az utóbbi időben rosszul érezte magát, ezért szülei orvoshoz vitték, ahol először mumpszra gyanakodtak, később azonban kiderült, Noah-nak rákja van. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen daganatos betegsége van a kisfiúnak, viszont Michael Bublé megerősítette a szörnyű hírt, Facebook-oldalán beszélt erről a rettenetes időszakról, ami rájuk vár.

Objektum doboz

Le vagyunk sújtva, hogy idősebbik fiamnál, Noah-nál rákot diagnosztizáltak, aki jelenleg is kezelés alatt áll az USA-ban.

Sokszor hangoztattam, hogy mennyire fontos a családom és a gyerekek. Luisana és én mindent félretettünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb időt és figyelmet kizárólag Noah gyógyulására tudjuk fordítani. Ebben a nehéz időben kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a családunkat. Egy hosszú utazás áll előttünk, és reméljük, hogy a család, a barátok és a rajongók támogatásával meg fogjuk nyerni ezt a csatát, ha Isten is úgy akarja.”

 Sok erőt és teljes gyógyulást kívánunk! 

Ajánlott cikkek