Egyéb kategória

A #cellulitszombat a legjobb dolog, ami az Instagrammal történhetett

Bátor nőkről írok most nektek, tényleg nagyon bátrakról. Míg a nők többsége 100%-on harcol a narancsbőr és minden más bőrhibák ellen, addig léteznek olyan lányok, akik szombatonként megmutatják az egész világnak a narancsbőrüket. 

vous - 2016.11.04.
A #cellulitszombat a legjobb dolog, ami az Instagrammal történhetett

Kenzie Brenna egy 26 éves pozitívtestkép-aktivista, aki gyógyulóban van a testdiszmorfiás zavar nevű betegségből. (Ez nálunk egy kevésbé ismert pszichikai probléma, az elszenvedője azt gondolja, valamilyen deformitás van a testén.) Neki köszönhető, hogy az Instagram egy kicsit még jobb hellyé változott.

bikini

5 narancsbőrmítosz, aminek eddig ti is bedőltetek

Az a fránya narancsbőr! A szerencsés kivételek közé tartozik az, akinek nincs cellulitisze. Mindent megteszünk, hogy ezt a csúnyaságot valahogy eltüntessük magunkról, így képesek vagyunk bármilyen mítoszt elhinni. Íme 5 narancsbőrrel kapcsolatos legenda, aminek ne dőljetek be!

A cikk folytatása ITT jön.

Brenna néhány hónappal ezelőtt elkezdte használni a #CelluliteSaturday hashtaget, ami annyit tesz, #cellulitszombat, így akarta emlékeztetni az embereket, elsősorban a nőket, hogy milyen a valódi női test, retus és minden más manipuláció nélkül. Nos, elégé bejött az ötlete. 

Felajánlom a vágatlan, szűrőtlen, valódi testem nektek, hogy nézzétek meg, ilyen egy valódi a nő, és a trolloknak, hogy széttépjék

– írta Brenna egyik posztjában, majd megjegyezte, hogy a Wikipedia szerint a cellulit a nők 80-90%-át érinti, és teljesen NORMÁLIS,

kib@szottul NORMÁLIS!

Objektum doboz

Brenna kezdeményezéséhez rengeteg nő csatlakozott, #CelluliteSaturday képekkel

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Bár ezek a nők valóban gyönyörűek és bátrak, ez nem azt jelenti, hogy megúsztuk a rendszeres sportolást. Törekedjetek mindig kihozni magatokból a legjobbat!

Ajánlott cikkek