Egyéb kategória

Italok, amiket egy bártender sosem kérne a pultnál

Mindannyiónknak van egy bevált itala, amit, ha elmegy szórakozni, vagy beül a barátaival valahová, szívesen fogyaszt. Azonban kevesen gondolnak bele, hogy mi is lapulhat a pult mögött, hogy „honnan jön” az ital, mit érdemes rendelni, és mit nem. Most kiderül!

vous - 2016.11.06.
Italok, amiket egy bártender sosem kérne a pultnál

A New York-i komikus és csapos, Tim Dunn elárulta minden titkát, mi az az öt ital, amit soha ne rendeljetek egy bárban. Azért nem árt kellő távolsággal kezelni Tim szavait, mindenesetre érdekeseket mondott. Csekkoljátok! 

koktél ital alkohol

Jelek, amik arra utalnak, hogy már a másnaposság sem a régi

Fiatalság bolondság – tartja a mondás, és ebbe a bolondságba beletartoznak a hajnalig tartó bulik, iszogatások. Biztos mindannyian ismeritek a másnapossággal járó kínt, meg azt, hogy a másnaposságot mennyire másképp éltétek meg tinédzserként, mint huszonévesként.

A cikk folytatása ITT jön!

Mojito

Ha egy átlagos bárba, kocsmába tértek be, akkor valószínűleg nem olyan jó összetevőkből csinálják meg nektek a mojit, mint azt az ital és ti megérdemelnétek. Ki akarna egy mojitót szezonon kívüli mentából vagy ciki, dobozos lime-léből? 

Amit egy bartender rendelne mojito helyett: rumos kóla

Csapolt sör

A csapolt sör hordókban utazik a célállomásra, és ha a hordók nem kellően higiénikusak, akkor azt a sör bánja. 

Amit egy bartender rendelne csapolt sör helyett: dobozos/palackozott sör

cb49ce91642ebc338f0354d898527d07f6c5a353

Csillagjegyetek elárulja, milyen koktél illik hozzátok!

Fantasztikus dologra bukkantunk! Imádjuk a horoszkópot, na meg a finom csajos koktélokat is. Ez a kettő most párosul. Illetve csillagjegyeink párosulnak a koktélokhoz.

Azt már tudjuk, milyen szandálhoz milyen körömlakk illik, sőt a körmeinket is párosítottuk már a koktélokhoz, most pedig a horoszkópunk mondja meg, milyen ital illik hozzánk. Tudtátok követni? Mindjárt megértitek, miről beszélek.

A cikk folytatása ITT következik.

Tejalapú koktélok

A csaposok több okból is gyűlölik a tejalapú italokat. A lista élén az áll, hogy a legtöbb bárban ritkán használnak tejet, így a kínálat kicsi, nem létező, vagy, ami még rosszabb, lejárt a szavatossága.

Amit egy bartender rendelne tejalapú koktélok helyett: Tito's vodkát csokival

Bor

Hacsak nem egy felkapott borozóban vagytok, szkippeljétek a bort. A kocsmákban általában a szuperolcsó borokat preferálják, de attól a másnaposság tényleg garantált. 

Amit egy bartender rendelne bor helyett: whiskyt tisztán

Bármi, ami fagyasztott 

Különösen akkor, ha ezeket gépekben kavarják össze. (Jégkásák stb…) Ennek az az oka, hogy ezeket a gépeket ritkán takarítják, és mivel a csapos folyamatosan mixel benne valamit, az arányok teljesen megváltoznak. 

Amit egy bartender rendelne fagyasztott dolgok helyett: tequilát grépfrútlével

Ajánlott cikkek