7 dolog, amit a nők nem szeretnek a szexben

Nahát! Ez történik az agyunkban és a testünkben orgazmus közben

Az egyik legjobb dolog egy párkapcsolatban a szeretkezés. Boldogság járja át a testünket és sokkal kisimultabbnak érezzük utána magunkat. Azt most nem firtatjuk, hogy az orgazmus közben ki mit érez, inkább azt vizsgáljuk, mit csinál közben a testünk és az agyunk.

Amikor betérünk a hálószobába a nagy Ő-vel és egymásnak esünk, akkor nem gondolunk semmire sem. Napközben már kellően felforrósítottuk a hangulatot, így este már csak élvezni kell egymás közelségét. A legutolsó, amikor ilyenre gondolnánk, hogy mi is játszódik le valójában a testünkben és az agyunkban, amikor a csúcsra érünk. De szerencsére a Northwestern University kutatóit ez is érdekli, ezért utánjartak – írja az Indy100.

Objektum doboz

Adam Saffron, ideggyógyász arra jutott, hogy a szexuális ritmusok befolyásolják az agyi tevékenységeket és ez által jön létre a transzszerű állapotban az orgazmus. Az orvos szerint ilyenkor az összes neuronunk a gyönyörre koncentrál és minden más érzést blokkol. És hogy miből  érzik a neorunjaink, hogy közel a csúcs? A ritmus és az ismétlés miatt. Egy bizonyos sebesség elérésénél ez ösztönzi a kis idegsejtjeinket az orgazmusra.

Most, hogy mindezt már tudjuk, csak gyakorlni kell, nehogy kiessünk a rutinból! ;)