rejtvény kutya macska fotó

Ettől a fotótól kikészült a net – szerintetek milyen állat van rajta?

Ha szeretitek a rejtvényeket, akkor ez a feladat nektek való! De vigyázat, ez egy kicsit eltér a hagyományos fejtörőktől, sokkal cukibb és szőrösebb. A kérdés viszont rendkívül egyszerű: mi van a képen?

Több fejtörős cikkünk is volt már, de egyszerűen nem tudunk leállni. Itt egy újabb! Minden akkor kezdődött, mikor Atchoum gazdája posztolt egy képet a Twitterre.

Objektum doboz

A gazdi biztos nem számított arra, hogy a fotója legalább akkora port fog kavarni, mint a kék-fekete ruha. Ám nem sokkal a posztolás után egyre többen tették fel neki a kézenfekvő kérdést:

Macskád van, vagy kutyád?

Azóta persze az összes közösségimédia-felületet bejárta a fotó, és mindenki azt tippelgeti, mégis miféle állat ez a jószág. A legnépszerűbb megoldások egyébként a kutya, macska és a bagoly. De a kedvenc kommentem mégiscsak ez:

Kit érdekel, hogy milyen állat? Akarom!

És mélyen egyetértek, bár én megfejtettem a rejtélyt. A kérdés az, hogy nektek sikerül-e! Jöjjenek a fotók, a megoldást alattuk találjátok!

Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz
Objektum doboz

Nos, itt az ideje, hogy tippeljetek!

Objektum doboz

A válasz pedig:

Objektum doboz
Objektum doboz

CICA! Méghozzá egy fiatal perzsa fiúcica, akinek még a jelmondata is édes:

I'm hairy not scary!!

– magyarul: „szőrös vagyok, nem ijesztő!!”

Talán nem is meglepő, hogy a netezők annyira megkedvelték, hogy nemcsak saját Instagramja hanem már weboldala is van. Ezen böngészve egyébként kiderül, nem véletlen, hogy Atchoum külseje ilyen furcsa, egy ritka genetikai rendellenességgel (farkasember-szindrómával) született, ez okozza, hogy a szőre gyorsabban és hosszabbra nő, mint az átlagos (perzsa) macskáké.