Egyéb kategória

Büdösek a frissen mosott ruháitok? Eláruljuk, mit kell tennetek!

A mosástól azt várja az ember, hogy legyen tiszta és illatos a ruhája. Azonban előfordulhat, hogy pontosan ennek az ellenkezője történik meg veletek. Pánikra semmi ok, itt van egy olyan csodaszer, amely visszaállítja a rendes kerékvágásba a helyzetet.

vous - 2016.11.11.
Büdösek a frissen mosott ruháitok? Eláruljuk, mit kell tennetek!

Nemrégiben írtam arról, hogy miért is fontos a mosógép ajtáját nyitva hagyni a programok után. Nos, ha ti ezt nem teszitek meg, és már ott tart a helyzet, hogy bebüdösött a gépetek, és a ruhátok szagán az öblítő sem segít, nyugalom, nincs még minden veszve!

mosógép mosás

Amilyen az életmódotok, legyen olyan a mosógépetek! – mosógépmustra indul!

Mivel már rengeteg fajta mosógép van a piacon, segítünk, hogy a személyiségeteknek megfelelő gépet válasszatok, elvégre a ruháitok (sz)épsége múlik rajta.

A cikk itt folytatódik!

Ha azt hinnétek, most jön egy újabb cikk a szódabikarbóna fantasztikus képességéről, csalódni fogtok, ugyanis egy újabb csodaszert kell megismernetek most. A bórax a bórsav nátriummal alkotott sója, melyet több területen is előszeretettel alkalmaznak. Például fellelhető az élelmiszerekben adalékanyagként, kozmetikai szerekben, tisztítószerekben, satöbbi.

Objektum doboz

Egy dobozzal szerezzetek be belőle, az ára 1000 forint alatt mozog, úgyhogy kevésbé terheli meg a pénztárcátokat. Plusz szükségetek lesz a szokásos mosószeretekre is. Adjatok ½ csésze bóraxot a ruhákhoz, az adagolóba meg mehet a szokásos adagnyi a mosószerből. Ezután azt a funkciót válasszátok ki, mint mindig. Ez a por állagú szer megemeli a víz pH-értékét, ami feljavítja a mosószer tisztító-képességét, plusz gátolja a gombák szaporodását a masinában.

Van még egy aprócska tippem a mosógép kitakarítására, arról ebben a cikkben írtam.

Ajánlott cikkek