Egyéb kategória

Mostantól a pénz sem kifogás a mozgásra – Így fogyhattok olcsón

Mostantól a testmozgás mellőzésére az anyagi körülményeiteket sem hozhatjátok fel mentségként, ugyanis számos ingyenes vagy kedvező árú lehetőségből válogathattok, és ezt most be is bizonyítjuk.

vous - 2016.11.12.
Mostantól a pénz sem kifogás a mozgásra – Így fogyhattok olcsón

Egy jó hírrel érkeztem azok számára, akik ugyan szeretnének formálni az alakjukon, de nem engedhetik meg maguknak, hogy edzőterembe járjanak. Fogyni ugyanis nem csak e módszerrel lehetséges, és ezt olyan ötletekkel bizonyítom most be, melyek egyáltalán nem terhelik meg a pénztárcátokat.

1. Szabadtéri lehetőségek

Szerencsére már itthon is egyre több helyen építenek olyan szabadtéri és bárki számára használható edzőparkokat, ahova még tárcát sem kell vinnetek, nemhogy pénzt. 

Objektum doboz

2. Az internet a Facebookon kívül másra is jó…

…például olyan videókat lelhettek fel a világhálón, melyek egy komplett edzőprogramot mutatnak be. De ha nem tudjátok, merre keresgéljetek, látogassatok el a társoldalunkra, a MÉG IDÉN!-re, ahol szuper mozgássorokból válogathattok, vagy kattintsatok ide, és csináljátok újra a Torna(N)óra eddigi részeit. Amennyiben kiegészítőkre lenne szükségetek, nézzetek körbe a lakásban, nem is hinnétek, milyen jól helyettesítheti a súlyzót egy palack víz, sőt egy szék is praktikus lehet mondjuk guggolásnál vagy fekvőtámaszozásnál.

Objektum doboz

3. Kuponozzatok!

Ha hozzám hasonlóan ti is imádjátok a kuponokat, akkor biztosan élvezettel fogjátok lapozgatni az edzőtermek különböző kedvezményeit is. Ezzel az opcióval ugyanis lehetőségetek nyílik arra, hogy az eredeti árhoz képest potom összegért vásároljatok magatoknak bérletet. Ja, és mindezt könnyedén, szintén a neten megtehetitek.

persely pénz spórolás

A kuponozás legfontosabb szabályai: így vásároljatok okosan!

Létezik olyan dolog, ami jobb a shoppingolásnál? Igen, a kuponokkal való shoppingolás! Olyankor valahogy még csábítóbbak a termékek, hiszen úgy érezzük, minél többet vásárlunk, annál többet spórolunk – ami lényegében így is van, viszont nem szabad átesni a ló túloldalára. Kuponozzatok okosan!

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek