Egyéb kategória

Így legyetek összeszedettek akkor is, ha késésben vagytok!

Gondolom, ti is már ezerszer elhatároztátok, hogy ezentúl nem lesz többé olyan, hogy kócosan, szedett-vedett ruhákban, kapkodva indultok el otthonról – aztán valamiért pár korán keléssel később ez az egész lelkesedés elszáll, és minden kezdődik elölről. Pedig nem kell órákkal indulás előtt felkelnetek ahhoz, hogy összeszedettnek tűnjetek!

vous - 2016.11.12.
Így legyetek összeszedettek akkor is, ha késésben vagytok!

Ha valaki, akkor én vagyok az a lány, aki addig húzza a felkelést és az elindulást, amíg lehet, gondolván, még van elég időm – ez pedig a legtöbbször borzalmas outfitekhez, elnagyolt sminkekhez és állandó rohanáshoz vezet. Egyszerűen sosem értettem azokat a barátnőimet, akik hajnalok hajnalán is úgy jelennek meg, mintha legalább két órát készülődtek volna. Pedig, mint most a Bustle cikke alapján kiderült, nem kell hatalmas erőfeszítéseket tennetek ahhoz, hogy összekapottak legyetek!

Objektum doboz

Az ébredés utáni szentháromság

Arcmosás, fogmosás, fésülködés – ezek nélkül nehogy elinduljatok otthonról! Bármennyire is triviálisnak tűnik, meglepődnétek, hányan nem tartják be.

Figyeljetek a testtartásotokra!

Bármennyire is fáradtak vagytok, húzzátok ki magatokat, hiszen a legmenőbb összeállítást is tönkreteheti, ha görnyedtek. Nemcsak a gerinceteknek tesz jót az egyenes hát, de sokkal magabiztosabbnak is fogtok ettől tűnni!

Sminkeljetek okosan!

Nem kell órákat töltenetek a sminktükör előtt ahhoz, hogy dögösek legyetek: elég csak feldobni egy jól megválasztott rúzst – ebben mi is tudunk segíteni –, és már indulhattok is!

Objektum doboz

Négynél több ruhadarabot ne aggassatok magatokra!

A hétköznapok legegyszerűbb viselete a jó öreg farmer pulcsival, de emellett a legunalmasabb is. Viszont ettől még nem kell mindenféle karácsonyfadíszt magatokra aggatni – elég mindössze egy különleges öv vagy egy izgalmas nyaklánc, és máris színesebb a megjelenésetek.

Az ördög a részletekben rejlik

Felesleges túlzásba esni a kiegészítőkkel, a lényeg, hogy az a kevés, amit hordotok, harmonizáljon a személyiségetekkel és magára vonja a tekinteteket. Ezt pedig aztán nem kell túlgondolni: egy hangsúlyosabb fülbevaló vagy egy érdekes medál is jó választás lehet.

Objektum doboz

Napszemüveg minden időben

A napszemüveg az örök tuti kiegészítő: mindegy, hogy nem volt időtök sminkelni, vagy egy átbulizott este után brutál fáradtnak tűnnek a szemeitek, a sötétített üveg mindig jó szolgálatot tesz.

A körmeitek mindig legyenek ápoltak!

Honnan ismerhetitek fel a tökéletesen összeszedett embereket? Onnan, hogy mindig ápoltak a körmeik. Tudjuk, hogy baromi könnyű megfeledkezni róla (én például minden héten elhatározom, hogy most aztán nem hagyom lekopni a lakkot, és mindig visszavágom a körmeim az ideális méretre, de ha látnátok most a kezeim…), de higgyétek el: egy ápolt kéz többet mond minden szónál.

Objektum doboz

Figyeljetek a cipőtökre!

A legjobban összeállított megjelenést is tönkreteheti, ha koszos cipőt húztok hozzá. Szánjátok rá még előző este az időt, és takarítsátok le, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen ezzel foglalkozni!

Egy csepp parfüm

Ha megtaláltátok a tökéletesen hozzátok passzoló parfümöt, ne eresszétek – a hétköznapokon se! Egy kellemes illat csodákra képes még azokon a napokon is, amelyek valójában rohanással indultak.

Nektek is rohanással indul a reggel?

Ajánlott cikkek