Egyéb kategória

Nem akarjuk elhinni: egy 2 perces trükk a tartós manikűr titka

Ha ti is a hagyományos körömlakkozással készítitek a manikűrötöket, akkor biztosan bennetek sem kelt jó érzéseket az a szó, hogy lepattogzás. Azonban most eljött az ideje annak, hogy kitöröljük az életünkből ezt a bosszantó jelenséget, mindjárt eláruljuk, miként.

vous - 2016.11.12.
Nem akarjuk elhinni: egy 2 perces trükk a tartós manikűr titka

Korábban írtunk már arról, hogy miként csökkenthetitek a lakkozás száradási idejét, és most egy újabb bosszantó, a manikűrünkkel kapcsolatos problémára találtunk megoldást. Ugye nektek is ismerős az a helyzet, amikor a frissen festett körmötök akár már másnap elkezd lepattogni, főleg az ujjak végén? Engem ezek a helyzetek a sírba tudnának kergetni, bár lassan már kitapasztalom, melyik drogériás termékre érdemes csak beruháznom… Vagy a kísérletezgetés helyett inkább kipróbálom én is ezt a trükköt, és meglátjuk, mi sül ki belőle. Teszteljétek velem együtt, és alul, kommentben írjátok meg, nektek bevált-e!

Forrás:
Pixabay

A trükk igen egyszerű, és csak pár pillanattal (max. 2 perc) hosszabbítja meg a lakkozási időt. Csupán annyit kell tennetek, hogy a körmötök élét is bekenitek a választott színnel. Ha így kevésbé érthető, hogy mire gondolok, akkor fordítsátok úgy az ujjaitokat, mintha benéznétek a körmötök alá. Az az ív lesz az, ami ebben a pozícióban körülbelül egy holdra hasonlít. Vigyetek fel ide is a lakk(ok)ból, ne aggódjatok, ha a bőrötökre is rákenődik, egy körömlakklemosós fülpiszkálóval óvatosan korrigálhatjátok a „hibátokat”.

lakkom lakkom rigó edina

Akinek több mint 3000 körömlakkja van – Interjú a Lakkomlakkom blog szerzőjével

Ha minden igaz, Edina az eltelt négy év alatt több mint ötezerszer lakkozta ki a körmeit, ugyanis a harmincas évei elején járó lány hetente legalább hússzor ken fel egy-egy újabb csodát. Sokaknak furcsa lehet, hogy valaki egy ennyire egyszerű dologról blogol, de ma, amikor egyesek már a létező legabszurdabb témákról is képesek rendszeresen posztolni (létezik blog susogós sortban lefotózott apukákról, földre esett csipszdarabokról és boltok elé kikötött kutyákról is), felesleges lenne meglepődnötök.

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek