Egyéb kategória

Vicces jelek, hogy lélekben még mindig gyerekek vagytok

„Te örök gyerek maradsz” – mondogatják a barátaim, amikor izgatottan mesélem nekik, hogy megyek víziparkba csúszdázni, vagy amikor arra próbálom őket rávenni, hogy szervezzünk valami játékos programot. Rajtam kívül pedig még tutira rengeteg gyermeklelkű ember rohangál a világban, akik imádnak hintázni, vagy vidámparkban bohóckodni; ha ezek a jelek rátok is stimmelnek, ti is azok vagytok!

vous - 2016.11.13.
Vicces jelek, hogy lélekben még mindig gyerekek vagytok

1. Kit érdekel, hogy már 25 évesek is elmúltatok, ti úgy vagytok vele, hogy a mesék még mindig nagyon menők! És van, hogy a legbugyutább viccen is percekig nevettek.

Objektum doboz

2. Még mindig gyakran mondjátok, hogy „majd ha felnövök…”, aztán eszetekbe jut, hogy bakker, a személyitek szerint már rég felnőttetek.

Objektum doboz

3. Ha leesik a hó, pont úgy rohantok a szabadba, mint a kisgyerekek, csak hogy hóembert építsetek, vagy hogy lesben állva megdobáljátok hógolyóval az ajtón kisétáló tesótokat.

Objektum doboz

4. Minden évben izgatottan várjátok a kedvenc napotokat, ami természetesen nem más, mint a karácsony!

Objektum doboz

5. Ha besétáltok egy boltba, minden puha holmit MEG KELL érintenetek! Párnák, takarók, plüssállatok; mindegy, mi jön veletek szembe, ti biztosan végigsimítjátok rajta a kezeteket.

Objektum doboz

6. Ki nem hagynád a lehetőséget, hogy kipukkassz egy buborékfóliát. Hiszen ezek azért vannak, nem?

Objektum doboz

7. Bár nem ismeritek el, de titokban irigykedtek azokra a házakra, amiknek az udvarában van trambulin.

Objektum doboz

8. Néha bementek a boltba, hogy vegyetek egy kindertojást, mintha az unokatesótokat akarnátok meglepni vele: de igazából magatoknak szánjátok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek