Egyéb kategória

Az esküvőig várt a szexszel a lány, de nagyon megbánta

A szüzesség minden nő számára fontos. Szeretnénk olyan embernek odaadni, aki tényleg szeret minket és mi is viszontszeretjük őt. A legjobban annak örülnénk, ha az első férfi lenne az utolsó is. De ez nem mindig alakul így.

vous - 2016.11.14.
Az esküvőig várt a szexszel a lány, de nagyon megbánta

Minden nő életében nagy hangsúlyt kap a szüzesség. Mindenki gondoljon csak vissza a saját első alkalmára. Lehet, hogy fájt, lehet, hogy nem voltatok tapasztaltak, de fontos része az életeteknek.

Viola interjúját már olvashattátok, ahol Donát árulta el, miért tett tisztasági fogadalmat. 

tisztasági fogadalom

„Nekem is vannak hormonjaim” – egy tisztasági fogadalmat tett fiú őszinte vallomása

Egyre több tabut számolunk fel. Abba az irányba halad a világ, hogy mindent szabad, semmi sem elítélendő, és mindenről nyíltan beszélhetünk. Ez alól a szexualitás sem kivétel: egyre nyíltabb és őszintébb kommunikáció folyik ezen a téren. Ehhez a nyíltsághoz képest ma már az a kirívó, ha valaki úgy dönt, elutasítja a szexuális szabadosságot.

Az interjút itt tudjátok elolvasni.

A YourTango oldalán most viszont Samantha őszinte vallomására bukkantam, aki nagyon megbánta, hogy az első alkalomra az esküvője napján került sor. 

Hittem, hogy az igaz szerelem vár. Elköteleztem magam Isten, a családom, a jövendőbeli társam és gyermekeim mellett. 10 évesen  egy templom mellett egy csoport lánnyal fogadalmat tettünk. Megőrizzük a szüzességünket a házasságig.

Akkor még csak negyedik osztályos volt, babákkal játszott és a képzeletbeli barátaival teázgatott. Akkor még a fiúkat bolondnak tartotta és fogalma sem volt, hogy a lányokat is lehet szeretni. Nem tudta, mi lesz a következő négy évben, a szexről meg pláne nem volt semmi elképzelése. 

Az egyház azt tanította neki, hogy a szexuális élet a házas embereknek való, egy lánynak pedig meg kell tartania a tisztaságát a férjéig. És ha egyszer férjhez megy, az ő kötelessége lesz kielégíteni a férfi szexuális vágyait. Ha megőrzi a tisztaságát, akkor Isten megáldja a kapcsolatát, ellenkező esetben viszont csúnya válás lesz a vége.

Forrás:
iStock

Samantha már hat éve volt együtt a barátjával – aki tudott a fogadalomról –, amikor összeházasodtak. A lány soha nem tudta ez alatt a hat év alatt, hogy vajon mivel lépi át a határt. Hogy vajon az, hogy meztelenül látják egymást, az bűnnek számít? Végül összeházasodtak, és a nászéjszakán megtörtént az, aminek meg kellett.

Az egész nászutat végigsírta, mert koszosnak, bűnösnek érezte magát a szex után. Természetesen azt tudta, hogy fájni fog, de a sírásra nem számított.

Amikor hazaértünk, nem tudtam senkinek sem a szemébe nézni. Mindenki tudta, hogy elvesztettem a szüzességemet és már nem éreztem többé különlegesnek magam. A szüzességem a személyiségem részévé vált. Utáltam a szexet!

A lány ezek után kerülte a helyzeteket, ahol le kellett vetkőznie a férje előtt, és amikor a férfi szexszelni akart, csak kötelességből volt vele együtt. Csak egy kérdés járt a fejében. Hol van az az áldott házasság, amit ígértek neki? 

Mindezt elmondta a férjének is, a férfi pedig azonnal megígértette vele, hogy soha többé nem fog semmit kötelességből csinálni. Javasolt neki egy terapeutát, hogy lelkileg rendbe jöjjön. Ezt követően kezdett gyógyulni és próbálta megtalálni az egyensúlyt a vallásosság és a szex között. Az utóbbit választotta végül. 

Samanthának minden egyes nap egy csata, hogy emlékeztesse magát: a teste az övé és nem a gyermekkorának a temploma.

Ajánlott cikkek