Egyéb kategória

Walking Dead: végre fény derült az egyik legnagyobb titokra

Az utóbbi időben alaposan felpörögtek az események a Walking Dead világában, és végre választ kaptunk arra, melyik szereplőktől kellett búcsút vennünk az új évadban. Most pedig egy újabb titokra derült fény!

vous - 2016.11.14.
Walking Dead: végre fény derült az egyik legnagyobb titokra

Októberben végre visszatért a képernyőre a Walking Dead, és talán még sosem övezte ekkora várakozás az első epizódot. Az évadzáró ugyanis egy hatalmas fordulattal ért véget; Negan, a sorozat eddigi leggonoszabb karaktere ugyanis egy baseballütővel (akit Lucille-nek keresztelt el) megölte Rick táborának egyik főszereplőjét. Legalábbis akkor azt gondoltuk, hogy az egyiket. A rész közepén kiderült ugyanis, hogy Abrahamre és Glennre is lecsapott.

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Kiakadtak a Trónok harca-rajongók: kiszivárgott a 7. évad sztorija!

A sorozatnézés egyik legjobb része, hogy egy hetet, sőt, néha hónapokat kell várnunk arra, hogy kiderüljenek a legizgalmasabb fordulatok. A Trónok harcával sincs ez másképp, a várakozás pedig sosem okoz csalódást; most viszont valaki kiszivárogtatta az új évad sokkoló részleteit, és ezzel elérte, hogy rengeteg rajongó kiakadjon.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

De nem ez volt az egyetlen fontos dolog, ami az új évadban végre kiderült. Már az első részek óta találgatják a rajongók, vajon ki lehet Judith vér szerinti apja. Talán még ti is emlékeztek Shane-re, Rick legjobb barátjára, akit romantikus szálak fűztek Lorihoz, így a kérdés már régóta ott van a rajongók fejében. A legújabb részben Rick viszont elárulta Michonne-nak, tudja, semmi esély arra, hogy ő legyen Judith igazi apja. Azonban úgy tekint rá, mintha a saját lánya lenne, és próbálja megóvni őt a világ szörnyűségeitől.

Objektum doboz

Nemrég a képregény írója, Robert Kirkman is azt nyilatkozta, hogy bár konkrétan nem szeretné felfedni ezt a titkot, szerinte aki nézi a sorozatot, tudja, hogy valószínűleg Shane az apa. 

Titeket meglepett az infó, vagy ti is Shane-re tippeltetek volna?

Ajánlott cikkek