Egyéb kategória

Belezsibbadt a szemünk az IKEA legújabb kollekciójába

Ha egyszer betévedtek az IKEA labirintusszerű soraiba, szinte biztos, hogy nem jöttök ki onnan üres kézzel. A polcokon ugyanis egymást érik a trendi holmik, amikről első látásra megállpítjuk, hogy nem élhetünk tovább nélkülük. Sokan a svéd cég új kollekciójával is így vannak, mi pedig meg tudjuk érteni,

vous - 2016.11.16.
Belezsibbadt a szemünk az IKEA legújabb kollekciójába

Az biztos, hogy az IKEA mindig kitalál valami újdonságot, amivel felhívhatja magára a figyelmet. Legutóbb például a tabutémát feszegető vagy éppen szívhez szóló reklámokkal kerültek a reflektorfénybe, most pedig új, SPRIDD kollekciójukért őrülnek meg a vásárlók.

ikea-karacsony-kollekcio1

Az IKEA máris beköltözteti a karácsonyt az otthonokba

Bár általában idegesít, hogy már októberben elárasztják a csokimikulások és szaloncukrok a bevásárlóközpontokat, a svéd bútormárka most nagyon betalált a 2016-os ünnepi kollekciójával. Vigyázat, ha megnézitek, azonnal karácsonyi hangulatba kerültök!

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Az áruház leginkább úgy jellemezte az új darabokat, hogy azok „energetikusak, kaotikusak és fiatalosak”, a tárgyak között pedig sátrakat, bögréket, tányérokat, sőt még pólókat is találhattok. A kollekció limitált, úgyhogy érdemes gyorsan lecsapni arra, ami rögtön elnyeri a tetszéseteket.

Forrás:
fashionjournal.com.au

Forrás:
fashionjournal.com.au

Forrás:
fashionjournal.com.au

Forrás:
fashionjournal.com.au

Ide kattintva megnézhetitek a többi klassz fotót is.

Ajánlott cikkek