Egyéb kategória

Leesett az állunk: Miley Cyrus húga simán az ikertesója is lehetne

Ki merem jelenteni, a Cyrus-gének egyszerűen fantasztikusak! Miley Cyrus kishúga, Noah Cyrus is megmutatta, mit örökölt. Megjelent első dala, a Make Me (Cry), ami egyszerűen fantasztikus! De persze nem annyira, mint az, hogy mennyire hasonlít nővérére.

vous - 2016.11.18.
Leesett az állunk: Miley Cyrus húga simán az ikertesója is lehetne

Sok olyan eset van a sztárvilágban, mikor a csemete rettenetesen hasonlít a híres szülei egyikére. De olyannal, aki ennyire hasonlított volna a testvérére, még se a Hello Giggles, se mi nem találkoztunk!

Kishúga új számát, a Make Me (Cry)-t Miley lelkesen reklámozza, például ezen az Instagram-fotón is, amin épp Noah-val beszél FaceTime-on. Na, mit gondoltok, mégis melyikük lehet Noah?

Objektum doboz

De most komolyan. Hát nem elképesztő a hasonlóság? Nézzétek meg ezt a fotót is, összehasonlítva a fentebbivel (így hasonló pozícióban van a két lány). Mintha ikrek lennének!

Objektum doboz

Persze nem azok, csak testvérek. Miley 23, Noah pedig csak 16! Amit elég nehéz lesz elhinnetek, ha meghallgatjátok első slágerét. Ja, és előre szólok, nemcsak a külseje, de a hangja is erősen hasonlít a nővéréére! 

Objektum doboz

Tekerjétek fel a hangerőt!

Ajánlott cikkek