ryan reynolds színész

Ezt mutassátok meg a pasiknak: apai jótanácsok Ryan Reynoldstól

A kismamának rengetegen sietnek a segítségére, ott van például a hátuk mögött az orvosuk, az édesanyjuk, a nagymamájuk – hozzájuk biztosan fordulhat, ha tanácsra van szüksége. De mi a helyzet a kispapával? Ő mondjuk támaszkodhat az utóddal már rendelkező haverjára, az édesapjára – vagy Ryan Reynoldsra.

Mi imádjuk a Lively–Reynolds házaspárt együtt, de külön-külön is okoztak már nekünk emlékezetes pillanatokat. Ryan most például azzal, hogy egy videóban – mint kétgyermekes édesapa – tanácsokat osztogat leendő apáknak arról, hogy mire kell felkészülniük a szülőszobát illetően.

Objektum doboz

Íme, ezeket tanácsolja a sármos színész: 

 1. „Igenis legyél bent a szobában, te nem Don Draper vagy” – utalt ezzel a Mad Men – Reklámőrültek című film főszereplőjére, aki egy másik férfi társaságában whiskyzett a váróteremben, miközben a felesége épp világra hozta a harmadik gyermeküket.
   
 2. „Megfontoltan fotózz, a pici előbukkanó fejét nem biztos, hogy később szívesen kiraknátok a hűtőre.”
   
 3. „A párod nem feltétlen fogja értékelni a poénjaidat, így jobb nem erőltetned azokat.”
   
 4. „Tudd, mi a szereped a szülőszobában, azaz te vagy a legkevésbé fontos személy a teremben. Ne légy láb alatt.”
   
 5. „Amikor arról érdeklődik a kedvesed, hogy minden jó-e 'ott lent', akkor csak egy egyszerű igennel válaszolj neki, a túlzásokat – mint azt, hogy 'jobb nem is lehetne' – mellőzd.”
   
Objektum doboz

Mi csak ennyit tennénk hozzá: sok sikert, leendő apukák!