Egyéb kategória

Lélelgzetelállító fotók mutatják meg a tánc valódi szépségét

Szórakozóhelyeken mindenki táncol. Van, akinek jobban megy, másoknak kevésbé. De egészen más tészta, amikor profi táncosokat nézünk. Most olyan képeket hoztam nektek erről a mozgásformáról, hogy még a lélegzetetek is el fog állni!

vous - 2016.11.21.
Lélelgzetelállító fotók mutatják meg a tánc valódi szépségét

A tánc mindig jelen van az életünkben: táncolunk takarítás közben, táncol az elnök, és még a mi Ninánk is. Sőt, írtunk már nektek arról a lányról is, akit az sem állíthatott meg, hogy amputálták a lábát. Imádjuk nézni, ahogy táncra perdül mindenki, és nekünk is kedvünk támad hozzá, még ha egy kicsit botlábunk is van.

balerina

Egy piruett a Parlament előtt – interjú a Ballerina Project Hungary fotósával

Különleges helyszínek, kecses balerinák és lélegzetelállító képek – ez jellemző leginkább a Ballerina Project Hungary nevű fotósorozatra. Egy fiatal fotós gondolt egy nagyot és egy itthon újnak számító dologba vágta a fejszéjét: profi balerinákat mozdított ki a komfortzónájukból és vitte őket Budapest utcáira. S hogy a lányok voltak a képek díszletei vagy a helyszínek díszítették a lányokat? Erről mesélt a projekt megálmodója, Tünde Dóra.

Az interjút itt olvashatjátok!

Omar Z Robles fotós viszont egy teljesen más szintre emeli a tánc művészetét. A férfi nagyvárosokba utazik, hogy megörökítse a táncosokat. Utolsó állomása Mexikó volt, ahol nemcsak a test rugalmasságát örökítette meg, hanem a várost is bemutatta. Műemlékek, nevezetességek előtt kapta lencsevégre a fiúkat és lányokat.

A gyönyörű portrékon keresztül tényleg megérthetjük, mi is az a művészet. Hát ez:

Forrás:
https://omarzroblesblog.wordpress.com

Forrás:
https://omarzroblesblog.wordpress.com

Forrás:
https://omarzroblesblog.wordpress.com
tánc Mexikó

Forrás:
https://omarzroblesblog.wordpress.com

Ha még több ilyen gyönyörű képet szeretnétek látni, akkor itt megtaláljátok őket!

Ajánlott cikkek