Egyéb kategória

Problémák, amiket csak a tusvonalat viselő lányok érthetnek

A cicaszem áldás. Gondoljuk elsőre, majd amikor végiggondoljuk, milyen komoly megpróbáltatásokon esünk át nap mint nap, hogy az a tusvonal tökéletes legyen, újraértelmezzük az állítást. És tényleg, cicaszemet viselni bár nagyon szép, de megszenvedünk érte.

vous - 2016.11.21.
Problémák, amiket csak a tusvonalat viselő lányok érthetnek

Ha reggelente úgy van időm, én is szívesen teszek fekete vonalat a szemem fölé. Nagyon csajos, elegáns és kiemeli a szemet. Főleg azoknak tök jó dolog a tusvonal, akik más sminkcuccot – rúzst – nem használnak. Hangsúly a szemem és ez így van jól. Igen, de van, amikor nincs jól.

Vannak reggelek, amikor egyszerűen nem megy a cicaszem, miután pirosra dörzsöltük a szemünket a többszöri újrapróbálkozások alkalmával, elhagyja a szánkat az a bizonyos „b” betűs szó és hagyjuk az egészet a fenébe.

szemhéjtus cicaszem smink

Bizonytalanul bántok a tussal? Máshogy is varázsolhattok vadító cicaszemeket!

Ti is cicaszemekre vágytok, de úgy érzitek, képtelenek vagytok egyetlen határozott mozdulattal igéző tekintetet varázsolni? Ne aggódjatok, nem is kell a szemhéjtussal bajlódnotok! Mutatunk nektek egy szupercicás sminket, aminél ezúttal nem elégszünk meg a tussal, inkább satírozással tesszük csábítóvá a szemeket!

A cikk folytatása ITT jön!

Ilyen és ehhez hasonló problémákat gyűjtöttem össze, olyanokat, amiket csak a tusvonalat viselő lányok érthetnek. 

 1. Mindig késésben

Soha, de soha ne kérdezze meg senki egy cicaszemű lánytól, hogy miért késett.

Objektum doboz

2. Nem elég egy eszköz

Ha igazán biztosra akarunk menni, a tökéletes tusvonalhoz szükségünk lesz egy szemceruzára meg egy szuper tusra. Macera, macera…

Objektum doboz

3. Az Amy Winehouse-effektus

Őszintén, hányszor, de hányszor ment túl a cicaszem szára? Már-már a halántékunkat verdeste. Ezt persze utólag vettük észre leginkább… 

Objektum doboz

4. A nap végi katasztrófa

Ha épp nincs kéznél a már jól bevált tus vagy ecset, a nap végére a festék nagyon szépen felragad a szemhéjunkra… Így hazamenni felbecsülhetetlen és nagyon kell vigyázni arra, hogy ne nézzzünk lefelé a metrón.

Objektum doboz

5. Meztelenkedés

Ha késésben vagyunk és nincs idő bíbelődni a cicaszemmel, meztelennek érezzük magunkat egész nap. Jaj, bárcsak felkeltünk volna korábban!

Objektum doboz

6. Nincs haladó szint

Hiába fejlesztettük tökéletesre a tusvonal megrajzolásának művészetét, vannak napok, amikor egyszerűen nem megy. Nekem általában akkor nem sikerül, ha nem otthon húzom meg a vonalat. Ja, arról nem is beszélve, hogy van, amikor az egyik szem tökéletes, már-már katalógusba való, a másik pedig… 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek