Egyéb kategória

Menő: így növelik az önbizalmat a rengő hurkák

Az utóbbi időben egyre többen harcolnak azért, hogy ne akarjunk megfelelni a lehetetlen elvárásoknak, hogy eltűnjön a testképzavar, és a nők végre képesek legyenek felvenni egy bikinit a strandon anélkül, hogy legszívesebben elbújnának valahová. A #BellyJelly a legújabb ilyen pozitív trend, ami segít növelni az önbizalmat.

vous - 2016.11.23.
Menő: így növelik az önbizalmat a rengő hurkák

Tapasztalatból tudjuk, hogy az önbizalmat nem könnyű növelni, és sokszor egy kis beszólás is elég ahhoz, hogy utána napokig csúnyán nézzünk magunkra a tükörben. Ezért rengetegen kezdtek bele különböző kampányokba, hogy bebizonyítsák, nincs miért szégyenkezniük az embereknek. Ott volt például az a tervező, aki bókokkal teleírt ruhát készített, vagy azok a kopasz nők, akik fotósorozattal mutatták meg, hogy mindenki gyönyörű.

Most pedig a #BellyJelly mozgalom indult hódító útjára. Ez a különös elnevezés a hasunkra utal, és arra, ahogy például futás vagy mozgás közben fel-alá mozog, mert hát, mindannyian emberek vagyunk. Egy videót is készítettek erről, hogy bebizonyítsák, bizony mindenkinek van egy kis zsír a hasán, hiszen nem véletlenül erről a testrészről a legnehezebb fogyni.

Objektum doboz

Ez pedig sokszor még a modelleknél sincs másképp. Nemrég például egy fotósorozat hódította meg az internetet, ahol két kattintás között csak néhány másodperc telt el, mégis, a különbség hatalmas. Ezzel azt próbálták bebizonyítani, hogy nem szabad bedőlni ezeknek a fitneszképeknek, hiszen sokszor csak egy jó beállításon múlik a lapos has.

Ajánlott cikkek