Egyéb kategória

A legnőiesebb szervét pakolta ki a vörös szőnyegre az énekesnő

Sok botrányos ruhát láttunk már, de a svéd énekesnő szettje mindenen túltesz. 

vous - 2016.11.24.
A legnőiesebb szervét pakolta ki a vörös szőnyegre az énekesnő

Lady Gaga húsruhája után úgy éreztük, semmi nem lephet meg minket, de akkor Chrissy Teigen megvillantotta fényesre lézerezett „cicusát”. Még fel sem ocsúdtunk a sokkból, máris befutott még egy brutális szett. A svéd énekesnő, Tove Lo az ausztrál ARIA Awards-díj-átadóra egy petefészek-ruhában érkezett. Igen, jól olvastátok.

menstruáció

Tények, amit minden nőnek tudnia kell a petefészekről

Most egy picit vissza fogtok ülni az iskolapadba, biológiaóra lesz, a füzetbe pedig írjátok fel: minden, amit egy nőnek tudnia kell a petefészekről. Ne ijedjetek meg, nem lesz unalmas, csupán a lényeg jön!

Az óra folytatása ITT következik!

A hazánkban egyáltalán nem ismert énekesnő Svédországban híres megbotránkoztató szereléseiről, sőt, egy videóját még a YouTube is letiltotta a túlzott szexuális tartalom miatt. Nemrég pedig ebben a „szettben” lépett színpadra:

Objektum doboz

Na, de vissza a petefészek-ruhához! Az egyáltalán nem szégyenlős énekesnő, amikor a ruhájáról kérdezték, csupán ennyit mondott:

Ez egy vagina…  vagy egy punci, tök mindegy, hogyan nevezzük! Svéd vagyok, mi egyáltalán nem kertelünk. Nevén nevezzük a dolgokat. 

Objektum doboz

Tove Lo egyébként arról is beszélt, hogy szerinte egyáltalán nem botrányosak a dalai: 

Nem új dolog, ha egy nő a szexről énekel. Engem sokkol, hogy ez másokat sokkol.

Ajánlott cikkek