Egyéb kategória

Ezek voltak a legrosszabb esküvői Pinterest-trendek az utóbbi években

Legalábbis az oldal azon felhasználói szerint, akik a saját esküvőjükön ki is próbálták ezeket... Ma már úgy gondolják, bár ne tették volna.

vous - 2016.11.25.
Ezek voltak a legrosszabb esküvői Pinterest-trendek az utóbbi években

Más egy szép fotó, és más a valóság: ezek a Pinterest-trendek tényleg nagyon jól mutatnak a képeken, és ti is biztosan elcsábulnátok, miután láttátok őket. Azonban sajnos a gyakorlatban a legtöbbjük elbukik! Nézzétek meg, hogy a Pinterestet használó menyasszonyok szerint melyek voltak azok az esküvői ötletek, amik csak elméletben működtek!

torta

Gót esküvő: sírva fakadunk ezektől a halálfejes esküvői tortáktól 

Oh.My.Gót – csak ennyit tudtunk mondani, mikor megpillantottuk ezeket a gót stílusú esküvői tortákat. Ha eddig nem riadtatok meg egy desszert láttán, akkor most eljött az ideje: ezektől a különleges tortáktól ugyanis garantáltan futkosni fog a hideg a hátatokon!

A cikk folytatása ITT jön!

Fekete esküvői torta

Nagyon egyedi, nagyon különleges és gyönyörű fotók készülhetnek róla, ez tény. Azonban egy amerikai menyasszony, a 27 éves Lizzie a saját lagzija után megbánta, hogy bevállalta ezt a tortacsodát: „A vendégeknek, és persze nekem is fekete lett a szánk és a fogaink, miután megettük a sütit – nagyon kínos volt!”

Vannak még érdekességek… A folytatásért kattintsatok IDE

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek