Egyéb kategória

Felháborító posztban reagált a LifeTiLt, akik csak vékony nőknek terveztek ruhákat

Néhány napja elég hatalmas botrány pattant ki a LifeTiLt legújabb ruhái miatt, a készítők ugyanis közölték, csakis vékony nőknek gyártanak edzőruhákat. A hatalmas felháborodást követően most egy Facebook-posztban jött a válasz; de lehet, hogy ez csak olaj volt a tűzre.

vous - 2016.11.25.
Felháborító posztban reagált a LifeTiLt, akik csak vékony nőknek terveztek ruhákat

A LifeTiLt eddig leginkább edzéstippeket és életmódtanácsokat adott azoknak a nőknek, akik le szeretnének fogyni. A napokban azonban bejelentették, hogy elkészült a blog saját ruhakollekciója, egyetlen aprócska problémával: kizárólag vékony lányoknak tervezték őket. Vagyis, aki szeretne beleférni a darabokba, „tegyen érte” – írta Balogh Tamás, a márka tulajondosa, aki nem tágít véleményétől.

olimpikonok-teste

Az olimpikonok teste tökéletes – csak nem úgy, ahogy gondolnátok

Itt van például néhány híres olimpikon, akik súlyukat nézve nem férnének bele a LifeTiLt edzőruháiba, mégis tökéletes az alakjuk!

IDE kattintva megnézhetitek a képeket.

Ezen viszont elég sokan joggal felháborodtak, és nagyon sok komment érkezett, amire most a LifeTiLt is reagált egy meglehetősen nyers és felháborító stílusú Facebook-posztban. Szerintük nem kellene ezen kiakadni, hiszen könnyű azokat bántani, akik tettek is valamit az alakjukért. Pedig valójában senki sem a vékony lányoknak szólt be a ruhakollekció megjelenése miatt, a nagyobb problémájuk inkább azzal volt, ahogy Balogh Tamás beszélt azokról a nőkről, akik nem fogytak még le. Ez pedig a Facebook-bejegyzésben is tükröződik.

„Nem simogatok eredmény nélküli idiótákat” – írja a posztban, és hozzátette, hogy akinek kell a ruhája, tegyen is érte.

Objektum doboz

Azért ez a reakció elég erős, tekintve, hogy a külső és a kilók nem csak attól függenek, ki mennyit edz. Ez sokszor alkati dolog, de betegség is állhat a háttérben, ami megnehezíti a fogyást. És őszintén, kinek van kedve lemenni az edzőterembe, ha még ruhát sem vehet magának, mert egyesek szerint „túl kövér”?

És ti mit szóltok a LifeTiLt reakciójához?

Ajánlott cikkek