Egyéb kategória

Üres plázák: pofára estek a brit bevásárlóközpontok a Black Fridayen

Ha Black Friday, nektek is rögtön a kígyózó sorok és az egymást taposó vásárlók jutnak eszetekbe, igaz? Évek óta minden novemberben megrendezik ezt a napot, amikor hatalmas akciókkal várják az embereket. De úgy tűnik, idén a brit bevásárlóközpontok jól benézték a dolgot...

vous - 2016.11.25.
Üres plázák: pofára estek a brit bevásárlóközpontok a Black Fridayen

Világszerte ma tartják a Black Fridayt, aminek az a lényege, hogy óriási akciókkal vásárolhattok meg szinte bármit. Ez Magyarországon is egyre népszerűbbé válik, tavaly például Kaposváron taposták egymást az emberek, hogy megszerezzék a kinézett holmikat. Ilyenkor ugyanis néhány vásárló teljesen megőrül, külföldön pedig nemegyszer előfordult már, hogy néhányan meghaltak vagy súlyosan megsérültek a tülekedés közben. De idén valami nagyon megváltozott!

Nagy-Britanniában több helyen is órákkal előbb kinyitották az üzleteket, mert arra számítottak, kígyózó sorok állnak majd a boltok előtt. Hát tévedtek. Sok helyen alig húsz ember várakozott a bejutásra, de akadt olyan üzlet is, ahol több eladó volt, mint vásárló. Ennek az oka elég egyszerű: a legtöbben el akarták kerülni a tömeget, ezért online vásárolnak, ami nemcsak sokkal gyorsabb, de kényelmesebb, és a korábbi évekből tanulva még biztonságosabb is.

Objektum doboz

A képeket IDE KATTINTVA nézhetitek meg, ezeket elnézve pedig úgy tűnik, még kevesebben mentek el közvetlenül a boltokba, mint egy átlagos napon.

Ajánlott cikkek