comet ruha

Kiss Ramóna pink hajjal?! Ilyen vad szettek voltak a Comet vörös szőnyegén

Azt már megszokhattuk, hogy a Comet nemcsak a díjakról, hanem a sztárok káprázatos szettjeiről is szól. Mivel idén a celebek csak úgy ragyogtak, összegyűjtöttük nektek a vörös szőnyeg legizgalmasabb ruhakölteményeit! Vadságban és egyediségben nem volt hiány.

Tóth Gabi 

„A szettemet a legújabb dalom ihlette, amit a párommal és Lotfi Begivel készítettünk, és amit a Cometen mutatunk be először.”

Tóth Gabi comet
Forrás:
Molnár Anikó

Kiss Ramóna

„A mai este tökéletes alkalom arra, hogy a csajok megbolonduljanak – a szó jó értelmében. Mivel rózsaszínre festettem a hajam, úgy döntöttem, hogy egy kicsit visszafogottabb ruhát választok, egy izgalmas hátkivágással.”

Forrás:
Molnár Anikó

Horányi Juli

„A Kenzo x H&M kollekciójából választottam, mert ezek annyira extrémek. Különösen azért áll hozzám közel ez a kollekció, mert a szabadságot szimbolizálja, és nekem a művészet egyenlő a szabadsággal. Nincsenek korlátok, a virágminta összefér a párducmintával, a narancssárga pedig a zölddel. Ezt a szabadságot igyekszem én is a saját alkotásaimba beletenni.”

Forrás:
Molnár Anikó

Lábas Viki

„Takács Márk tervezte a ruhámat, aki a Nanushkánál dolgozik, úgyhogy ma csak Nanushka van rajtam. Ez a legkényelmesebb ruha!”

Forrás:
Molnár Anikó

Ónodi Eszter

„Ez egy komplett Celeni kollekció, amihez magas sarkú helyett felvettem egy Marilyn Monroe-s tornacipőt.”

Forrás:
Molnár Anikó

Az Éjjel-Nappal Budapest Karolája

„Nagyon szeretem a csinos és nőies ruákat, de a lazát is, úgyhogy egy csinos szoknyát választottam, és hozzá bakancsot, mert az rock 'n' roll.”

Forrás:
Molnár Anikó

Iszak Eszti

„Ez egy Daalarna ruha, ami gyönyörű, és kicsit más, mint a megszokott. Egy picit extrém, de mégis finom.”

Forrás:
Molnár Anikó

Szavazzatok, melyik sztár ruhája tetszik nektek a legjobban!

Objektum doboz