Egyéb kategória

Ezeket a Harry Potter-szörnyeket ti is örökbe fogadnátok!

Ugye nem vagyok egyedül, amikor arra gondolok, hogy de jó lenne, ha a Harry Potter-összesből tényleg, úgy értem, TÉNYLEG léteznének bizonyos szörnyek, állatok, tárgyak? Én már eljátszottam ezzel a gondolattal, és persze nem Aragogra, a pókra gondoltam, hanem annál sokkal-sokkal menőbb és cukibb lényekre.

vous - 2016.11.26.
Ezeket a Harry Potter-szörnyeket ti is örökbe fogadnátok!

Hippogriff

Gondoljatok bele, soha, de SOHA nem kellene tömegközlekednem. Egyszerűen csak felpattannék Csikócsőr hátára, belekapaszkodnék a tollaiba, és máris átszelnénk Budapest felett az eget. Lehet, hogy ebbéli vágyamat az is inspirálja, hogy ma reggel a szokásos tíz perc helyett negyven percig tartott elérnem a Blahára, mivel megvadult a busz középső ajtaja. Mondjuk az is elég nagy előnye egy hipogriffnek, hogy nem akar rá felszállni túl sok ember, ellentétben a tömegközlekedéssel, ahol csak ma reggel kétszer vágtak oldalba, és négyen gyúrták le a cipőm orrát.

Objektum doboz

Magyar sárkány

Persze csak miniben. Nem kérdés, hogy ha már van egy szelíd házi sárkányom, akit Kiwinek hívnak, és kaméleon, akkor egy minisárkány a következő lépcsőfok. Nem, nem akarok én a Sárkányok Anyja lenni, mint aTrónok harcában a szőke csaj, mindössze csak menő lenne, ha a vállamon trónolna egy Magyar Mennydörgő Sárkány. Persze ő nem nőne meg nagyra soha, mindig pici maradna. Apropó, egy magyar srác megrajzolta a magyar tűzokádót, nézzétek meg, hogy néz ki!

Szörnyes tankönyv

Mert annyira király lenne, ha a könyvek élnének és harapnának. Mert akkor soha senki nem lapozna el a könyvemből pár oldalt, és jó érzés lenne, hogy a simogatásom hatására vérengző könyvből szelíddé és lapozhatóvá válik.

Időóra

Ezt ugye még magyaráznom se kell. Hozzám hasonlóan szerintem sokan jártok az időhiánnyal küszködők cipőjében. Amikor egy napon belül három órám ütközik időpontban az egyetemen, mindig felsóhajtok, hogy bárcsak lenne olyan órám, mint amilyen Hermionénak is volt, így minden órámra eljutnék. 

Objektum doboz

Narglik

Azért szeretném, ha léteznének, mert J. K. Rowling annyira gonosz volt, hogy nem magyaráztatta el Luna Lowegoddal, kik is ők pontosan. Tudni akarom! Igaz, azért is neheztelek kicsit, hogy nincs mágia a földön, pedig ezek a varázsigék annyit segítenének néhanapján

Pixie manók

Annyira gonoszok, picik és csipkedősek, hogy az már cuki. Ha megint általánosba járnék, tuti egy pixie segítségével háborgatnám a tanórák rendjét. Szerintem amúgy J. K. Rowling a szúnyogokra gondolt, amikor őket kitalálta.

Objektum doboz

Szfinx

Unom már a gyerekkori találós kérdéseket. A szfinxek viszont mindig újakat és újakat találnak ki. 

Ti milyen legendás teremtménynek/tárgynak örülnétek otthonra?

Ajánlott cikkek