Egyéb kategória

4 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a dezodorokról

Mindennapi dolog, annyira, hogy nem is tulajdonítunk neki nagy jelentőséget. A dezodorálás a személyes higiénia szempontjából nagyon fontos, mindegy, melyik évszakban vagyunk. Mindennapos, mégis van, amit nem tudunk még a deókról.

vous - 2016.11.27.
4 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a dezodorokról

Összeszedtünk nektek négy olyan dolgot, amit minden nőnek tudnia kell a dezodorokról!  

Golyós vs. gél/púder vs. spray – melyik a jobb?

Bizonyára van már bevált deótok, ami golyós, gél vagy púder állagú, esetleg spray. Dr. Alicia Barba bőrgyógyász szerint semmilyen különbség nincs ezek között, pusztán a személyes preferencia dönt. Sokan mégis azért választják a spray-t mert az azonnal megszárad. 

Deót megosztani NEM OKÉ

Ahogy fogkefét és más sminkcuccot se osszatok meg soha mással, úgy a deótokat se. Nagyon egyszerű oka van, simán átadhatjátok egymásnak a baktériumokat. Ne osztozkodjatok!

dezodor

5 dezodormítosz, aminek minden nő simán bedől

Mi az, amit ha nyaraláskor elfelejtetek magatokkal vinni, akkor újat vesztek? Nem, nem a bikinire gondolok, bár nyilván az is egy ilyen dolog. A dezodor. Azt hiszem, mindannyiótok kínosan ügyel rá, hogy reggelente precízen lekenje, lefújja a hónalját, mert ha nem, akkor… nos, kevés olyan kínos dolog van, mint mikor a buszon kellemetlen szagok állnak egy pasi és egy csaj kibontakozó szerelme közé.

A cikk folytatása ITT jön!

A deónak is van lejárati ideje 

Már írtam nektek arról, hogyan tudjátok megnézni, mikor jár le a sminkcuccotok. Hasonlóan van feltüntetve a deókon is a dátum, de ha mindennap használjátok biztosan nem fogtok kifutni az szavatossági időből.

Mi a helyzet szőrtelenítés után?

Közvetlen szőrtelenítés után jobb, ha nem használtok deót, főleg nem olyat, ami tele van illatanyaggal. Időzítsétek a szőrtelenítést estére, és reggel már használhatjátok a deót, de akkor is jobb a „mindenmentes” változat.

Ajánlott cikkek