Egyéb kategória

A legcukibb pofazacsi tulajdonosa: Nori, a japán hörcsög

Szeretünk barangolni az Instagram világában, és szeretünk cuki állatokról szóló profilokra bukkanni. A szívünket most egy japán hörcsög bitorolja.

vous - 2016.11.29.
A legcukibb pofazacsi tulajdonosa: Nori, a japán hörcsög

Az Instagram a napokban jócskán ránk ijesztett, amikor kiderült, jelentést fogunk küldeni/kapni képernyőfotózás esetén. Azonban ettől eltekintve legtöbbször mégicsak szeretjük ezt az appot, főleg akkor, ha cuki állatokról találunk cuki képeket. Nagy kedvenceink például a folyton együtt alvó cicatesók, a nassoló nyuszik, na meg ott vannak a szokatlan keverék kutyák, akik egyből elrabolták a szívünket.

Most tovább bővítjük ezt a kategóriát, a nap legaranyosabb címét egy japán hörcsögnek ítélnénk oda. Nori egy hihetetlenül cuki és fotogén kis állatka, aki nem nagyobb, mint a tenyeretek, de 27.000-nél is többen követik az Instagramon.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

De képzeljétek, a VOUS-lányok közt is akad olyan, aki tart az otthonában egy ilyen háziállatot. Ugyan Anna nemrég fogadott örökbe egy kiscicát, akiért mi teljesen odáig vagyunk, meg kell említeni azt is, hogy az első „gyermekeként” T-Rex került a családba.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek