Egyéb kategória

A magyar retró kisfilm: megérkezett az Unicum karácsonyi reklámja

A karácsonyi reklámok dömpingjében befutott egy magyar kisfilm is. Az Unicum elkészítette megható karácsonyi kisfilmjét. 

vous - 2016.11.29.
A magyar retró kisfilm: megérkezett az Unicum karácsonyi reklámja

Miután sorra futnak be a külföldi karácsonyi reklámok, például hétfőn a H&M karácsonyi filmje, főszerepben Adrien Brodyval, már nagyon vártunk valami magyart. Megérkezett. 

Az Unicum reklámjában három édesapa karácsonyi készülődését mutatja be. Feladataik és körülményeik mások, mégis mindnyájan ugyanannak az ünnepi csoda megteremtéséért dolgoznak, hogy gyermekeik boldogan és ragyogó szemekkel élvezzék a karácsonyt. A reklám célja, hogy bemutassa, az apák akár észrevétlenül is példát mutatnak a gyermekeiknek, ami aztán továbböröklődik.

Két fiúgyermek édesapjaként ma is ugyanúgy várom a karácsonyt, mint kiskoromban, csak most már az a legfontosabb, hogy a gyerekeim arcán lássam a ragyogást, a boldogságot, amikor összegyűlik a család.

– mondta Zwack Sándor az Unicum karácsonyi filmje kapcsán, amely a hagyományokat és a családot összetartó erőket helyezi középpontba.

A kisfilm egyébként elég retróra sikeredett, feltűnik benne egy ’60-as évekbeli kisföldalatti, Ikarus busz és egy Trabant is. A meghitt hangulatot pedig Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című slágere fokozza.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek